2024. július 17., szerda

cafeteria nyaralás/1.

A hajmosás annyira de annyira esedékes volt már ebben az állandó melegben.3 éve is....pont ekkor..és pont a kontroll utáni napokban mentünk Lakarosra😊 nyaralni,persze szemtapasszal és óvatosan és most ugyanígy lesz,szemtapasszal,óvatosban.
A Nagyjaim már több napja kérdezgetik:"mikor mentek?És mikor jöttök pontosan?"-hát jobb nekik is ha pár napig nem vagyok a látómezejükben.

Innentől a nyaram mindenképpen más lett,mert nem emelhetek és óvatosan kell néznem és úgy alapból minden lassabb lett.
Igazából senkit nem zavar ez,és kívántam is hogy nagyobb bajom ne legyen,hogy pl ágynak esek mert nem tudom elképzelni hogy hogyan mennének a dolgok és pl engem ki szolgálna valaki ágyban párnák között?Azért elgondolkoztam erősen.

Általában aki blogot ír vagy vlogol mindig a szép a jó dolgokról ír és általában kendővel elfedve,néha a valóságos nem kap említést.Én igyekszem mindig a pro és kontra történésekre,érzésekre,valósághűen.Igazán így van értelme írni.

Nehéz periódus ez.
Még a gyász folyamatok erősen dolgoznak bennem.
Pontosan 365 napja mentem Anyukámmal a reptérre mert a 2 gyerek akkor jött haza NIZZÁból.
365 napja.....nagyon erősen él bennem ez a nap és azóta már...rengeteg minden történt és Anyu EMLÉK lett csupán.
Picit pityeregtem,és fotók őrzik a nap emlékét és milyen jó,hogy ennyit fotózok,ez meg is fog maradni,ennyi jár nekem is.

Holnaptól wellness,4 ★★★★-és Cafeteria nyaralás egy az egyben és kuponkód és minden akció mellé amit igénybe lehetett venni.
Így jött ki a sokadik csillag mert amúgy a cafeteria összege nem fedez nekünk 4 csillagot.

Az itthoniak és a diabetes megoldja a saját étkezését,én most pihenni megyek,remélhetőleg cseppmentesen sikerül a wellness részleg-a szemtapasszal,mert miért is ne ugye tolták a műtétet júniusról júliusra és így a nyaralásra esett majdnem a műtét😓-de nem mondtam vissza,mert akkor még tolódott volna 1-2 évet a műtét....

Titkon remélem hogy esni fog az eső még akkor is ha nyaralni megyek mert kibírhatatlan már az állandó 31 fok a lakásban.
Ők a kis barátaim,jönnek velem.
Most úgy mint M-nal a diabetes szokott.







 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése