2017. december 22., péntek

Gulliveres karácsonyi családi-vacsi


 Gulliver-es családi vacsi.Tábla kitéve:diéta nincs.A gyerekek kérték is:el ne kezdjem......Azért M evett levest-tele volt tésztával-evett fő ételt-prézlis husi,vegyes körettel és a fagyikehely a végén.Zéró kólázott végig.Láttam magam előtt az éjjeli méréseket:))-mert biztosan lesz belőle korrekció.

 Ízletes,ízléses,nagyon guszta ételek jöttek sorra.P ételeit csak lopva lehetett fotózni,vagy nem lehetett:(-kamaszkor....ő Camambert sajtot evett jázmin rízzsel és áfonya szósszal.

 A hely nagyon tiszta,nagyon szép és kedvesek a pincérek,udvarias a kiszolgálás.Csak ajánlani tudom a kispesti helyet!!!Kávézni is szerettünk volna valami kávékülönlegességet,de nem fért a pociba....a bőséges adag ételek után.












A gyerekek szerint puccosan öltöztem :)Hazafele plussz 1 kg többletem volt:)))
Nagyival délután egyeztettük mikorra sikerült a buszjegyet venni és máris elkezdte mi van már kész a sütik közül.A trüffel golyó készen van.Hmmmmmmmmm,remélem azért nagyon sokat nem hízik ott a budapesti vendégsereg-M-al az élen!

A tegnapi jégkorong meccs-ahol M és barátja nyerték a jegyet így jutottak be.Azért mekkora lehetőség ez és szerintem még jó sportág is!


Kis családom tele pocival kíván jó éjt mindenkinek és lehetőleg jó vércukrot is kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése