2018. február 25., vasárnap

Focimeccs-őr-fennakadás

Kolibri fellépés,ahol Sweetmami 3 kapun bejutott,de a 4. kapun nem engedtek tovább...ez az öltöző....nem volt fehér kártyám.Így ezen a bálon nem vehettem részt a kullisszák mögött sem!Zárójel no komment kategória.Hazamentem,P maradt a nagylányokkal táncolni.Az viszont fergeteges jó koreográfia,óriási sikerük van mindenhol.

Ezzel egy időben M a Groupama Arénában volt a Honvéd-Fradi meccsen.A 3.kapunál fennakadt az Inzulin,a pen.Nem volt elég ez a látvány az őrnek,be kellett mutatnia az erre vonatkozó okmányait.M szerint így is látszódott rajta,hogy kételkedik....Nos.Az őrzés több kapun át őrzés és bizony a nem oda illő dolgokról magyarázatot kell adni.M és barátja hősök voltak,hogy a sarkvidéki hidegben helytálltak a mérkőzésen a stadionban.A vércukormérőben az elem viszont megfagyott....Az egy érzékeny kütyü.Az Inzulin még szemcsés sem lett-mondta M,de a tok és maga az ampulla is jéghideg volt a minusz 10 fokos hidegben órák alatt...

Én is felkerekedtem reggel és jógáztam egy jót a Stúdióban,és talán ezt a hideget átvészelem így feltöltekezve:)
M megint úton az osztálytársaival....csoportos programon,hívták,este lesz a meleg vacsi,ilyenkor szendvicst ebédel.(és ebből nem is csinál problémát soha!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése