😀Már nem fotózom az ételeket amiket készítek:)Ma strandfeeling-ként lángost készítek.500 gr liszt(teljes kiőrlésű)-lehetne kísérletezni a liszttel de én vagy a 100g/60 g ch vagy 100g/64 g ch-s liszteket használom.,a fehér liszt elfelejtve,mégha ízletesebb is a lángos tőle!De az 100g/72 g ch!,2 pohár kefír,só,élesztő,egy tojás.334 ch az összes .Nagyjából kicsi lángosokat készítek belőle és barátibb ch-s lángost nyerek:)Por élesztőt használok.Kelesztő tálban keverem össze és 1 napra hűtőbe teszem a tésztát.Ha nagyobb adag (1 kg liszt)készül belőle jól eltartható nylon zacskóban a tészta és mindig friss lángost nyerhetünk friss sütéssel!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése