2018. július 20., péntek

Lángos-ch csökkentett



😀Már nem fotózom az ételeket amiket készítek:)Ma strandfeeling-ként lángost készítek.500 gr liszt(teljes kiőrlésű)-lehetne kísérletezni a liszttel de én vagy a 100g/60 g  ch vagy 100g/64 g  ch-s liszteket használom.,a fehér liszt elfelejtve,mégha ízletesebb is a lángos tőle!De az 100g/72 g  ch!,2 pohár kefír,só,élesztő,egy tojás.334 ch az összes .Nagyjából kicsi lángosokat készítek belőle és barátibb ch-s lángost nyerek:)Por élesztőt használok.Kelesztő tálban keverem össze és 1 napra hűtőbe teszem a tésztát.Ha nagyobb adag (1 kg liszt)készül belőle jól eltartható nylon zacskóban a tészta és mindig friss lángost nyerhetünk friss sütéssel!



És akkor mehetek a konyhába ilyen mosolygósan,hogy ebédre friss lángos legyen😀😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése