2018. július 5., csütörtök

Mozgalmas július

Mikor lezársz valamit.10 év után.....(ez a munkahelyem és nem a diabetes szűnt meg M-nál!!!😕)A szép dolgok megmaradnak.Emlék lesz.Ezt viszed tovább...A ❤-ben.
Egy-egy fotó....sok-sok fotó emlékeztet....azért valamit te is otthagytál magadból..és ebben ez a csodálatos!Mert azt ŐK viszik tovább.Amit a Gyerekekbe "teszel"soha nem haszontalan.....A jövendőbeli munkahelyem ovijában lisztérzékenységre szűrik a gyerekeket!👍
És most pár kép,hogy nem hiába jártam be dolgozni:(a mozgás jelenléte nem elhanyagolható a képeken!!!!)



























És a szülinapi tortán kívül nem volt rám jellemző az állandó nasiztatás!-nem is voltam népszerű e tekintetben,de tudom,hogy hosszútávon ügyesen kiálltam az elhatározásom mellett!

Felmondtam a munkahelyemen.Így a Cafeteria arányosan visszavételre kerül.Kikövetkeztethető,hogy ma lemondtam az április 02-án lefoglalt cafeteria-nyaralásunkat.Az idén elmarad a családi sweet-nyaralás.

Sweetmami meghívásra elfogad egy  kihagyhatatlan utazást,de erről később😉-a biztosítást extrém sportra kötöm:))))-Diabetes vonatkozású lesz az út-,érdemes lesz olvasni a bejegyzéseket!!!


.

Az itthoni diabetesre Nagyi felügyel  majd és az Interfood-ételfutár cég😀D-menüsora!-mert Sweetmami több ezer kilométerről sem szeretne bizonytalanságot az otthonmaradottaknak vércukor tekintetében!
Jó vércukrot mindenkinek !!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése