2019. december 22., vasárnap

Születésnapi együttállás

 Születésnapi együttállás.
Én már annyi amikor ő is annyi mint én és még nem egyel több,azaz együttállás következik be 44 számmisztika szerint...Mindketten 44 évesek leszünk az időben mikor lefoglaltunk egy welness hétvégét magunknak a szülinapunkra:)Napfény Hotel-Zalakaros.Már nyáron megvolt a teszt a gyerekeimmel.Igazi jó hely,finom ételekkel,sokféle péksüteménnyel,választható light-osabb étkezés is,mert sokféle étel van!!!!Van mozgásra lehetőség!A város fürdője is kínál mozgásra lehetőséget és szaunázni is lehet!
A hátország biztosítására Anyukámat kérem fel.
És a Lányom központi felvételit ír,kell a felnőtt megerősítés és a szorítás,persze én is mindenképpen küldöm az energiát,hogy jól sikerüljön a felvételi!!!
A mártír anya szerepkörből kinőttem,máskor ezt nem léptem volna meg,hogy pont egy ilyen napon nem vagyok otthon.
De a felvételi drukkolása megtörténik és már tudom,az az ő napja és ugyanúgy támogatom ha gondolok rá,mintha innen az ablakból lesném mikor ér haza a megírt felvételi után.

A diabos ételek megfőzése Anyukámnak nem probléma és én is nyugodt vagyok akkor ha rá bízom a "helyettesítést"💓Télen majd más fotók készülnek....és nem Szülőként állok a recepción,hanem 2 szülinapos,aki szülinapi együttállását ünnepli:)Jó lesz újra megélni!












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése