2022. július 13., szerda

Véradás másképp

Ott voltam...Szándék megvolt.
Előtte ettem-CH-ot és ittam délelőtt mivel tudtam ezt kell tennem,így készültem.
Papírok kitöltése,aláírások...

Kikérdezések...

És ujjbegyből vérvétel...megint...és végül megint és menjek a Dr.Nőhöz majd ő eldönti....
Hát itt kezdtem érezni valami nem stimmel.

Olyan alacsony a Hemoglobinom,hogy na...
Trauma ,rejtett vérzés,daganat.....stb...
Fogászati szempontból is a (régi)tömések tudnak generálni ilyet.....

Nem tudtam már mit mond a dr.Nő mert elvesztettem a fonalat....
Miért is mentem?Vért adni és mi lett belőle?
Ilyen vérnyomással 50-es pulzussal nem lehetek véradó.
És nem értik miért nem vizsgáltak ki ha én fordultam ezzel orvoshoz hogy alig ver a szívem vagyis vér nem sok folyik át rajta...

3-4 vizsgálatra írt javaslatot.
Ha a Házi orvos nem foglalkozik velem váltsak házi orvost.

Na ez dózis a javából....
Sportolok-e mert a sport szív is eredményezhet ilyen pulzust.Cardio edzéseket nem tartok rendszeresen a jóga az amit most kezdek visszaépíteni.....

Gondoltam én a vérplazma adásból lehet majd kb úgy negyed évente bevételem ebben a csodás világunkban hogy kiegészítsem az óvónői nagyon szuper keresetem.Hát még ezzel sem tudok élni.

Szerettem volna segíteni másokon...
És ezt sem tudtam megtenni...

Végtelenül szomorú vagyok..és meg is ijedtem mert bizony visszamondták a mammográfiai rtg-emet a semmire hivatkozva amit májusban kértem probléma miatt és majd egyszer talán aug.végén érdeklődjek-mondták egy újabb időpontért.

Na persze amit fél év múlvára kapsz!

Orvoslás?

Nem hiszek benne.Elvesztettem a bizalmamat.És drága 2 oltásom is a drága köszönöm neki hogy taccsra teszi még azt is bennem ami eddig jól működött és ez a VÉREM volt.

Végtelen szomorú vagyok ,vívom a családban történő  események lelki hozományát -nincs nap hogy ne kapnék valami rossz hírt a családból/ról.
És a trauma is okozhatta ezt a nagyon katasztrófális vér eredményt.

Nekem eddig azt mondta az orvos az alacsony vérnyomással nem lehet mit kezdeni.Nos ez egy tünet és bizony az okot meg lehet azért keresni.

Végülis nem az orvosom vérnyomásáról van szó,őt ez hidegen hagyta.Csak azért írom ezt le hogy aki hasonlóképpen érzi,hogy nem ártana továbbvinni az egészségével kapcsolatos ügyeket ne nyugodjon bele abba amit az orvos egy legyintéssel elintéz:"nem tudok vele mit csinálni"

Ha nem akar akkor nem is fog tudni ez igaz.

50-es pulzusommal mondom:vegetálok,mert megszoktam és ájulás környékén már tudom mi a dolgom,mert megtapasztaltam mikor kell leülnöm vagy tuningolnom magam.És a munkahelyemen is mondtam nem szabad egyedül hagyni mert bármikor el tudok ájulni a nem vérnyomsától.senkit nem érdekel ez.A gyerekeket tanítottam meg ha esetleg összecsuklom mi a teendő és segítséget kell hívni akkor ki lehet menni szólás nélkül:)Az ember túlél!
Van pár tervezett programom egyelőre nem mondom le azokat ,mert a felszínen tudom tartani magam hisz világunk erre tanított évtizedeken át,hogy színlelj látszatot,a külsőség a döntő.Aztán a belső gondolatvilág ott ahol senki nem látja....

Megpróbálom feldolgozni ezt az újabb traumát,hogy tulajdonképpen nem vagyok jól,legalábbis orvosilag ezt állapították meg.
És ez a legkevesebb most az én szeretett Dédimért dobog a szívem és minden energiámat Rá koncentrálom,mert nagyon...nagyon....nincsenek jó hírek Róla💓



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése