2023. január 23., hétfő

44 es pulzussal élni

Ma 44-es pulzussal éldegéltem,nem megy nagyon feljebb....
Járok futni és randomra mértem egy értéket.83-as pulzus,azt hiszem FELÉLEDTEM.
Nem is értem hogy élhetek 44-es pulzusszámmal-sport szívem van ha utánaolvasok,de én nem vagyok sportoló,a hobbi futással nem számítok sportolónak.
Tény,hogy semmit nem tudnak kezdeni ezzel az alacsony pulzussal.Csak én tudom cardio tevékenységekkel picit gyorsítani.

Érdekes a mai egészségügyünk.
P fogászata rtg kért.Mivel nincs most éppen az sztk ban erre mód ezért szemrebbenés nélkül egy magánintézmény elérhetőségét adták meg oda menjünk...és kell is mennünk mert a rendelésre kész kell legyen a rtg,no de magánba????

Ma én is sztk ban voltam,időpontomon túl 30 percre rá hívtak be,Szerdán lesz eredmény...-mindig van miért izgulni.

És ami a legjobban meglepett.Patikát váltottam.Kerületen kívülit választottam.Szimpatikus Patikusok és nincs tömeg és eddig mindig készségesek voltak.Írom:MINDIG.
M méltányossági stix kiváltása mindig kálvária volt a másik helyen,Soha semmi nem stimmelt.Most felmutattam M TB kártya másolatát és a felhőben lévő receptre kiadták úgy ,hogy a határozat sem volt nálam,A háziorvos meg nem kérte úgy írta fel a felhőreceptet.Ilyen simán még nem váltottam ki stixet.És nem küldtek másik éghajlatra mert be mertem menni egy egyedi kérelemmel.Hát ilyen is van akik értik a dolgukat.🙏





 

2 megjegyzés:

  1. Huha.... nekem kétféle szívlassító mellett sikerült 80-ra letornászni, olyan 120 körül szokott menni a ketyegő, igaz légzőszervi problémákra szedek gyógyszert, az okozhatja a szapora pulzust. A nagyon lassú -- azaz életveszélyes bradycardiára elsősegélyként béta izgatót szoktak adni -- tulajdonképpen asztmagyógyszert, így ennek az amúgy kedvezőtlen mellékhatását használják ki (ebben élek 40 éve) .

    VálaszTörlés
  2. Utánanézek és köszönöm a megkeresést!!!!

    VálaszTörlés