2017. május 25., csütörtök

Alvójegy terápia


Szerintem ez kell(ene)nekem.
5.orvos nézett ma meg,Dél-pesti kórház angiológiáján.Ahogy bekerültem sem volt egyszerű,mivel csak "S"(sürgős)jelzésem volt és nem előjegyzett beteg voltam/vagyok.A fél folyosó tudta mivel mentem és mérgesek rám az asszisztensek.Várattak is 2.5 órát amíg behívtak.Az orvos 45 percig vizsgált.Nem TOS szindróma,kizárta.Nem vérkeringésben van a hiba.Visszaküld a neurológiára a kézzsibbadással.Lehet jobb ha nem kommnetelem.
(hétvégén saját terápiát fogok alkalmazni.felkötöm a kezem kendővel és nem csinálok semmit,azaz csak minimális szinten.Pihenésnek kell/kéne lenni.)Nagy gondolat,de még azt nem tudom ki takarít a héten az orvosoknál ücsörgéssel elment minden időm a munka mellett és ki főz?Vásárol?A kézfelkötés módszere a gyakorlatban nem lesz egyszerű.

M 2.napja nem hipózik.Bár 10 vagy picit fölötti az érték,de már majdnem jó...
M holnap forgatási helyszínre megy,a suli már nagyon kezd alakulni a média irányba.

Holnap nekem ovis ballagás, este  Pápai Joci,P fellép a Kolibri Táncegyesülettel,hőlégballonozás....
.

Jó vércukrot mindenkinek!


34 megjegyzés:

  1. Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó napot erről az oldalról, Am Mrs Flora Scott, magánhitelező, Sürgős karácsonyi kölcsönöket és személyi kölcsönöket kínálunk az évzáró ünnepségre. szóval most élj ezzel a lehetőséggel!!! Ha bármilyen pénzügyi ok miatt sürgős kölcsön érdekli, akkor ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a (flora_scott@outlook.com) címen, hogy további információkat kaphasson erről a kölcsönügyletről.
      Szivélyes üdvözlettel
      Flóra asszony

      Törlés
  2. Üdv mindenkinek,

    A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, a világ és az egyetemi hitelről tesz tanúbizonyságot (United. Credit411@gmail. com A ) hitel a legjobb megbízható, megbízható hitelező cégtől 1% kamattal. Ma hitelre van szüksége, mindenféle kölcsönt kínálnak, úgy gondolja, hogy a united.credit411@gmail.com (UC credit) nem ad fedezetet.
    Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés
  3. A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek és ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat szegény helyzetünkből, tanúskodni fogok a világ és az egyetemi hitel mellett (United. Credit411@gmail .com ) jóváhagyta és átengedte nekem a 250 000 kölcsön összegét. euró . A united.credit411@gmail.com a legjobb hiteltársaság a megbízható, megbízható, 1%-os kamattal rendelkező kölcsönökért. szüksége van ma kölcsönre, mindenféle kölcsönt kínálnak, forduljon hozzájuk még ma sürgős kölcsönért a united.credit411@gmail.com címen (UC credit) nem kér fedezetet. Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés
  4. Szia hogy vagy ma? Tudtad, hogy 3000 eurótól kölcsönözhetsz
    50 000 000 euró? Szerezze meg a vállalkozásának megfelelő pénzügyi könnyítést. A te
    az üzleti élet, az oktatás, a nyaralás és a személyes álmok a mi gondunk.
    Hadd finanszírozzuk. Határ nélül. Nincs akadály. Valami késés? Ez egy nagy nem. Megtesszük
    örülj, ha segíthetsz céljaid elérésében. Ügyfélszolgálati csapataink a hét minden napján, 24 órában online állnak
    hogy válaszoljon kérésére, nyugodtan írjon nekünk. 2%-os kamatláb.

    Köszönöm.

    E-mail: rogerskenservices@gmail.com

    Dr. Rogers Ken Pénzügyi kölcsönök

    VálaszTörlés
  5. Szüksége van hitelre, hogy kifizesse számláit? Vagy az Ön vállalkozása számára, ha igen
    E-mail: investorloanoffer@gmail.com majd töltse ki ezt az információt a címre

    regisztrálja nevét adatbázisunkban.

    (1) Az Ön neve:

    (2) Kölcsönként szükséges összeg:

    (3) Telefonszám:

    (4)Időtartam:

    (5) Nem:

    (6)Ország

    VálaszTörlés
  6. Hello mindenki,
    Magánhitelező vagyok, 2% -os kölcsönt kínálok, ez egy törvényes cég becsülettel és különbséggel, készek vagyunk segíteni Önnek bármilyen pénzügyi problémában, amiben Ön áll, minden típusú kölcsönt kínálunk, így ha érdekli ez a hitelajánlat kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön (christywalton355@gmail.com) Adja meg a következő adatokat is, hogy azonnal folytathassuk a kölcsönt.

    Név:
    Szükséges összeg:
    Időtartam:
    ország:
    A kölcsön célja:
    Havi bevétel:
    Telefonszám:
    Vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti adatokkal az e-mail címünkön: christywalton355@gmail.com
    Üdvözlettel mindannyiótoknak.

    VálaszTörlés
  7. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Sürgős kölcsönt keres? Vagy: Újrakezdi a pénzügyi tevékenységét? Felújítja lakása, otthona, épülete belsejét? Bérelni? Veszel autót az esküvőre? Adósságot beállítani? Projektet végrehajtani? Vagy egyéb okok miatt, ha hitelre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon gyors hitel és sürgős

    Jó reggelt kívánok
    5000 eurótól 700 000 euróig terjedő hitelt bocsátok a rendelkezésére nagyon egyszerű feltételekkel, 3%-os kamattal. Befektetéseket és kölcsönöket is vállalok mindenféle magánszemélyek között. Rövid, közép- és hosszú lejáratú kölcsönöket kínálok ügyvédemmel együttműködve. Nem vagyunk tisztában az Ön felhasználásával, és átutalásainkat a bank biztosítja a tranzakció biztonsága érdekében. Minden kérése esetén tegyen javaslatot az árakra és a fizetési ütemezésre vonatkozóan, és készséggel állok rendelkezésére. Végül további megértésért forduljon hozzám: christian.berger1942@gmail.com

    Kapcsolattartó e-mail: christian.berger1942@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. Nagyon gyors hitel és sürgős

    Jó reggelt kívánok
    5000 eurótól 700.000 euróig terjedő hitelt bocsátok a rendelkezésére nagyon egyszerű feltételekkel, 3%-os kamattal. Befektetéseket és kölcsönöket is vállalok mindenféle magánszemélyek között. Rövid, közép- és hosszú lejáratú kölcsönöket kínálok ügyvédemmel együttműködve. Nem vagyunk tisztában az Ön felhasználásával, és átutalásainkat a bank biztosítja a tranzakció biztonsága érdekében. Minden kérése esetén tegyen javaslatot az árakra és a fizetési ütemezésre vonatkozóan, és készséggel állok rendelkezésére. Végül további megértésért forduljon hozzám: christian.berger1942@gmail.com

    Kapcsolattartó e-mail: christian.berger1942@gmail.com

    VálaszTörlés

  11. Szüksége van bármilyen pénzügyi segítségre? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? Hitelre van szüksége ház vagy autó vásárlásához? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2% -os kamatlábbal adunk kölcsön! Kapcsolat: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  12. Üdvözlök mindenkit! Hitelnyújtási kapacitásunk 2 000 € és 5 000 000 € közötti ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszeru és problémamentes feltételekkel. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  13. Szeretnék megbecsülni Karin Sabine kölcsönöket nekem 9000 eurós kölcsönre. Ha sürgős kölcsönre van szüksége, akkor kerülje el, hogy hamis hitelezők csalják meg, és jelentkezzen valódi kölcsöncégen keresztül a sabinhelps@gmail.com whatsapp e-mail címen: +79853899410

    VálaszTörlés
  14. Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  15. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálog hitel? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás, GYORSHITEL, Kölcsönre van szüksége adósságának törlesztéséhez, számláinak kifizetéséhez, vagy szép vállalkozás elindításához? ? Minden típusú kölcsönt 2% kamattal nyújtunk! kapcsolattartási e-mail :(accessloanfirm2030@gmail.com)

    lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: accessloanfirm2030@gmail.com

    whatapp: +359988394743

    Tekintettel
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  16. Szia,

    A pénztáros aggályai megnehezíthetik egy vállalat vagy egy magánszemély pénzügyi irányítását. A rulírozó hitel (Céghitel - Személyi kölcsön - Ingatlanhitel - Beruházási hitel - Hitel adósságkonszolidációra - Hitel hitelkiváltásra) megoldást jelenthet Önnek. Ha szükségét érzi hiteligénylésnek, további információért forduljon hozzám: (dakany.endre@gmail.com)

    Üdvözlettel.

    VálaszTörlés
  17. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2%-os kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés

  18. Do you want to borrow money? if yes Contact us today by email (digitalloancredits@gmail.com)

    VálaszTörlés
  19. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 1.5%-os kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (digitalloancredits@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    Válasz

    VálaszTörlés
  20. Üdvözlöm, szeretne pénzt felvenni kedvezőbb feltételekkel, mint egy bankban vagy nem banki cégnél? Akkor érdeklődhet a magánbefektetőktől származó, kedvező feltételekkel felvett hitelek iránt. 50 000 euróig, 900 000 000 euróig 360 hónapra vehet fel kölcsönt 2%-os kamattal. És ezt egyetlen bank sem kínálja Önnek. E-mail: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  21. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    VálaszTörlés

  22. HITEL AJÁNLAT!!! Gondolt már arra, hogy stresszes hitelt szerezzen egy jó hírű hitelezőtől? Szüksége van sürgős kölcsönre? és megtagadják a helyi banktól? Szüksége van-e kölcsönre a vállalkozásba történő befektetéshez vagy a ház vásárlásához? Gratulálunk, ezt a közeget szeretnénk felhasználni arra, hogy mindenkit tájékoztassunk arról, hogy megbízható hiteltámogatást nyújtunk. Örömmel ajánlunk fel Önnek hiteleket 2% -os kamatlábbal minden ügyfél számára, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  23. kölcsönünk van, bármi legyen is nálunk, és készek vagyunk felajánlani bármilyen összeget, amit akar
    Kölcsönre van szüksége? Küldjön e-mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Sürgős kölcsönre van szüksége a következő 6-12 órára a REMY stressze és késése nélkül. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2%-os kamatozású kölcsönöket adunk ki, minden típusú hitelt kínálunk gyors kiszolgálással, küld
    nekünk egy e-mailt a sürgős hiteleiről Írjon nekünk e-mailt, kölcsönt kapunk e-mailben {remy.credit111@gmail.com}
    kölcsön van neked.


    kölcsönünk van, bármi legyen is nálunk, és készek vagyunk felajánlani bármilyen összeget, amit akar
    Kölcsönre van szüksége? Küldjön e-mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Sürgős kölcsönre van szüksége a következő 6-12 órára a REMY stressze és késése nélkül. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2%-os kamatozású kölcsönöket adunk ki, minden típusú hitelt kínálunk gyors kiszolgálással, küld
    nekünk egy e-mailt a sürgős hiteleiről Írjon nekünk e-mailt, kölcsönt kapunk e-mailben {remy.credit111@gmail.com}
    kölcsön van neked.

    VálaszTörlés
  24. Szüksége van bármilyen pénzügyi segítségre? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzálogkölcsönök? Hitelre van szüksége ház vagy autó vásárlásához? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2% -os kamatlábbal adunk kölcsön! Kapcsolat: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  25. A nevem Patricia Martins Portugáliából, a férjem meghalt, és hatalmas adósságom maradt, csalódott voltam, hogy hogyan kell kifizetni az adósságot. Egyik nap az interneten böngészve ráakadtam (Pedro Gonçalo) tanúvallomására arról, hogy GINA MORGAN hogyan segített neki kölcsönt adni. Ezért €85,000 eurós kölcsönt kértem 5 éves futamidőre a Vállalat e-mail címén (ginamorganloancompany@gmail.com). Legnagyobb meglepetésemre kevesebb, mint 48 óra alatt 3%-os kamattal nyújtották a hitelemet. Most rendeztem a férjem adósságát, és új vállalkozást indítok. Tehát ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne akár 3%-os áron, kérjük, lépjen kapcsolatba a GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD-vel a WhatsApp-on: +393512608479 és e-mail: ginamorganloancompany@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Helló, Nemzetközi kölcsönöket kínáló magánszemély vagyok. Tőkével amelyet egyének közötti kölcsönök nyújtására használnak rövid és hosszú távon, kezdve a 2000 €–500,000,000 € minden komoly embernek, akinek valóban szüksége van rá, az arány kamat évente 2% .Hiteleket nyújtok Pénzügyi, Lakáskölcsön, Beruházási hitel, Autókölcsön, Személyi kölcsön. Az igénylőlap kézhezvételét követő legfeljebb 2 napon belül elérhető vagyok ügyfeleim kielégítésére. Az a személy, aki nem komoly, tartózkodik Gyors válasz: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  27. Szeretnék mindenkinek ajánlani egy hiteles és őszinte magánhitelezőt, aki néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után. Meglepett és boldog voltam, hogy a magánhitelező megmentett és 2%-os kamattal kínált kölcsönt, lépjen kapcsolatba velük most, ha sürgős kölcsönre van szüksége. E-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés

  28. Pénzügyi válságban vagy? és hitelre van szüksége, itt a lehetőség az Ön számára. Az Ön által választott minden típusú kölcsönt kínálunk, 1000 eurótól 100,000,000 euróig, 2%-os kamattal. Az érdeklődők ezen az e-mail címen keressenek minket: dakany.endre@gmail.com

    Sürgős hitel

    VálaszTörlés
  29. Szerezzen sürgős hitelt még ma 2%-os kamattal, garanciával és megbízható ügyfelekkel világszerte. Mindenféle hitelt kínálunk 2000 eurótól 100 000 000 euróig, ma új vállalkozásba kezdhet, és azonnal kifizetheti adósságát. Kapcsolattartó e-mail e-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Üdv mindenkinek

    regisztrált magánhitelező vagyunk. Olyan hiteleket bocsátunk ki, amelyek segítik azokat az embereket és cégeket, akiknek világszerte frissíteni kell pénzügyi helyzetüket, nagyon alacsony, 3%-os éves kamattal egy év alatt, 30 éves törlesztési időszakra a világ bármely pontján. 10 000 USD és 25 000 000 USD közötti kölcsönöket bocsátunk ki. A kölcsönök jól fedezettek, és elsődleges célunk a maximális biztonság biztosítása. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com

    VálaszTörlés
  31. Helló,

    Tanúsítvánnyal rendelkezünk a következő típusú kölcsönök vagy bármilyen finanszírozás nyújtására: Magánhitel? Vállalkozási hitelek? Adósságkonszolidációs hitel? Javítja otthonát? Beruházási hitel? Kredit elérhető? Személyi kölcsönök? Kereskedelmi hitelek? Kombinált hitel? Konszolidációs hitelek? Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  32. A legtöbb álom közös jellemzője, hogy drága. Valószínűleg ez akadályozza meg a legtöbb embert a megvalósításukban. Kár, de ez már csak így van. A fogyasztási hitelek valóra váltják az álmokat

    Lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége: drvarga.ia@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. Pénzügyi megoldásokat kínálunk a pénzügyi problémákkal küzdők számára. Közvetlenül kapcsolatba léphet velünk e-mailben.
    E-mail: dhermeros9@gmail.com

    VálaszTörlés