2014. szeptember 10., szerda

Brrrrrrrrrrrrrr szülői után

....Szülőiről hazaérve elsírtam magam...

M-al kapcsolatos.P igazán eminenske,némi egóval megáldva.Tehát M Tanárnője neheztel arra,hogy M este sportol,mert meglátszik rajta.Ennyi volt a reakció:"Meglátszik"-de nem pozitív értelemben.

És amennyi erő,energia ebben benne van részemről és pénz és figyelem.....
És éjjelezés,esti kísérések,útvonal lejárások....és a diabetes minden pillanata...a kudarcok 18-as cukor környékén és a hipókor nincs edzés.Számtalan pszichés beszélgetés....


...és a lényeg:nem nem érdekel hányast hozott matekból,nyelvtanból,énekből és milyen a magatartása.
Nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyetlen dolog érdekel:milyen volt a vércukra.Jól van-e,hogy érzi magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak ez érdekel.

Hatalmas dolog amit M csinál,naponta kűzd,a jó vércukorért szenved,edz,izzad,koncentrál,ügyesedik,csapatszellemet erősít,építi az önbizalmát,elfogadják másságát!!!!!!!!!!!!!!!

És ne csinálja mert fáradtabb???

Egyedül jár haza a Malév pályától,este 21 ó után.erre ki lenne képes 13 évesen 2 hónapos betanulási idő után??????????????????

Atyaég,mennyire kocka a világ,teljesítmény,elvárások,begyöpösödés....látnunk kéne mi a LÉNYEG,szelektálnunk,és nem egy átlagszintet nézni,hogy lejjebb ne teljesíts mert átlagon aluli maradsz.

Egy diabos gyerek,aki kamasz és óriási dolgokat visz végbe...ő M-akitől én tanulok nap mint nap,mert amit ő letesz az asztalra az emberfeletti sokszor,szitalyukashasfallal,szitalyukas ujjacskákkal,3 óránkénti grammos evészettel...

A kiváló gyermekem ha 4-es lesz mi lesz akkor???????
Semmi,fáradtabb lesz egész életében,de egy nagyon élniakaró ember,aki nyilván nem tartozik majd az átlag emberhez....mert már MOST IS ÁTLAGON FELÜLI!!!!!!-mert megtanult élni.

Tudatos,megfontolt,előrelátó,félelmet nem ismerő,problémamegoldó......saját magát jól ismerő emberke.


És ha hazaér edzésről beszélgetek neki és elmondom:én támogatni fogom az esti edzésekben..és semmi baj nem lesz,ha picit ront a kiváló bizijén.Mert én már most többet tanultam tőle,mint a 38 évemben összesen!
És nem a Tanárnő ellen szóltam most,de igen:nézni kell,hogy mi a körülmény,és igen fontos a sorrend ki mit tart elsődlegesnek.

Nekem így hangzik ha matek dolgozatot írtak:
(hazajön)Hányas volt a vércukrod?
              5.6-os.
              Hű ez remek!!!Tökéletes.Ügyes voltál!
Milán:és a matekom 3-as.
én:tyű,ez nem szép szám,legközelebb jobb lehet?

Na lelkiztem.

1 megjegyzés:

  1. Banyek, nem csodálom, hogy kiborultál...

    TE jól csinálod! A tanárnő az, akinek lövése sincs a háttérben lévő dolgokról, vagy ha tudja is, nem érdekli, és csak a számosítható jegyeket nézi, pedig annál sokkal fontosabb szempontok is vannak!

    VálaszTörlés