2014. szeptember 22., hétfő

Jólesik,ha szól egy HANG Sweetmamihoz is

...és az,aki minden reggel korán ébred és későn fekszik,hogy hosszabb legyen egy nap:)))))))))))))

Reggel még lehetőségem van írni,ma hosszú nap elé nézek...Nevezzem kihívás napjának??Sok kérdésre válasz lehet a mai nap.

A "lehet,hogy alvaevő vagyok?"-felvetésre nem is igazán tudtam megfelelő magyarázatot,M így közölte."csak nehogy alvaevő legyek",így feküdt.Bármennyire is boncolgatom....:M éhes,akkor eszik.
Egy nagyon kedves "HANG"sugallta..nincs mit tenni ez ellen és nem olyan tragikus ez az egész.És igaza van,még annyit,hogy ez a 'HANG"jelezte,hogy ennél sokkal megpecsételtebb sorsok vannak.Igen.
Már leírtam ezt én magam is,de így nekem címezve:kellett,jólesett,mert hozzám szólt.
Jó,mikor Sweetmaminak is írnak,mikor van egy "hang"aki diab nyelven odamond,szól,kérdez és véleményez.Mert értem.
Hálám persze,ahogy itt szokás:smile.És köszönöm!:




ez most egy ilyen smile:)
..és nem gondoltam volna,hogy egy fotó...jelentőséggel bír.:)))))  (...)

Ha minden igaz,akkor ma sportorvossal is beszélek,ha minden igaz,akkor minden stimmelni fog,ha minden igaz,nagyon izgulok...és minden bizonnyal jó lesz minden,mert így akarom.

A nap perfekt kész,minden diabos holmi készen,számolva,naprakészen..annyi,hogy Inzu fogyóban.....talán szerdára halasztva,ma nem fér bele.

P úszós napja,hihetetlen szeretem a mozgásos napjait...feltűnően hipermentesebb...az esti balett még segít ebben...óriási dolog a sport!

Szép napot mindenkinek,magamnak túlélést,másoknak jó vércukrot kívánok.Ja,nekem nincs mi megdobná a vércukromat:figyelek,tudatosan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése