2013. november 26., kedd

Répás,almás-kókuszos-zabos golyók

A zabpalacsinta....mikor még munkaidő után 50 ch vacsit kell előállítanom pontban fél 19 órára:)Közben P edzésen van és 18 45-re érte kell mennem:))))

Segít P,nagyon profi már!Nyárra simán kiszámol már ezt azt,a keresztbeszorzás-t még ellesi és sima ügy!Második osztályos!!!De használja a számológépet!Minden másolódik!

Így nincs személyiségi jog a tegnapi iskolai bemutatón a volt ovisomnál:)Csak reprezentálom,munka a javából amit az iskola csinál 3 hónap alatt!!!És azért hozom fel itt,mert 1 momentum azoknak akik szerinte ez nem ide tartozik a cukorbeteg témához és mégis írok róla:))))))Nos:nagyon jól megoldják az étkeztetést!!
Van szupi kis ebédlő!Tiszta,nagyon esztétikus.Mindenki ott reggelizik amit hozott de leginkább iskolai 3x-i befizetésen vannak a gyerekek....kézmosás után leültek enni és volt mellettük pedagógus,segíteni ha szükséges!!nem az iskolai padban ül,normál támlás széken,kézmosás után és majdnemhogy az idő is elegendő volt az étkezésre:)Nem láttam olyat aki szigorú diétán lenne,szerencsés osztály!!!!Ja,a testnevelés óra profin kitöltött 20 perc volt,élvezték és a kicsit ducibb gyerekek is-nem volt magas számú ebből-szívesen mozogtak!!!!
A Honvéd szponzorálja az iskolát,egyeséges pólójuk van-piros-és a tehetséggondozás megvalósul a Honvéd által:)

Répás,almás,kókuszos golyók zabbal
zabbal igen,mert kellett bele némi ch,a cukorbetegségben fontos együnk ch-t,nem a fogyás a lényeg hanem az ügyeskedés az inzulinhatással:)A recept szerint háztartási kekszet darálva lehet bele tenni vagy darált diót.Jelen esetben nekünk a háztartási keksz a vércukor emelésére szolgál hipózáskor,így nekünk marad a leírt változat!

Nekem ilyen egy feljegyzés a netről.A számolást nekem kell végezni.Olyan kókuszt használtam most amin van ch érték,amúgy natúr paleos kókuszt szoktam használni,de az most nem volt itthon!
A zabpehely Sparos.Az alma 3 db volt,a répa is:)
Kolléganőm kért kóstolót,(viszek neki)pedig ez nem jellemző-letettem arról,hogy viszek,mert ugye aki a cukor ízéhez van szokva az kevésbé élvezi a csak répa ízt és a csak alma édes ízét.Amúgy az eritritol is édesít,sőt!!!A fahéj meg tudjuk:varázsfűszer!!Nálunk az!!!Végülis én rájárok a golyókra!Jobb mint a csoki!Ja és a fogaimnak ajándék!!!!!
 
Ami mára lényeges lehet.Suli előtt kosármeccsen M a felsőbb évfolyammal,aztán suli,még du fociedzés és onnan kosáredzés fél 19 óráig.Ha ma nem lesz semmi ügyes ch varázslók voltunk!
 
Ugye kinőheti?-kérdezte az egyik kolléganőm tegnap.Nem,nem nőheti ki!!!Élete végéig kb 3 óránként eszik:)-és ezért kell az ügyesség,hogy jól begyakoroljuk,mert ez így lesz...élete végéig......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése