2017. október 10., kedd

X-faktor

M.ezzel a papírral állított haza,a hét zsúfolt programokkal.Valahol a diabetes elsikkad minden mellett.Párhuzamosan megy ugye a közgyógykártya meghosszabbítása,amivel szerintem elkéstem,mert több mint egy hónap alatt fogják majd csak az újat postázni....Izgulok,hogy az Inzulin elég legyen addig....És akkor x-faktor testközelből,jelen esetben mint médiás iskolás szemekkel kell résztvevőként jelen lenni M-nak.A pénteki főpróba lesz az amin jelen lesznek.A labirintus az oviban is jelen van.Az élet pontosan ilyen labirintusos a mi kis életünkben.De minden labirintus vezet valahová...és keressük a kivezető utat/utakat.
P köszöni szépen jól lakmározik az általam készített ebédekből,mert az októberi hónapra elfelejtődött a befizetés....de legalább most eszik valamennyit.

Ma letudtam a rendes munkaidőmet,de még 2 órát vissza kell mennem egyéb rendezvény miatt,azt hiszem hamarosan szünetre buzdít majd a szervezetem.Kicsit feszített a tempó ismét,megint vagy még mindig??

Nagyinak pedig szülinapja van ma.Mivel olvassa a bejegyzéseket 200 km távlatából,így itt is kívánok neki nagyon boldog születésnapot:
.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése