2020. október 29., csütörtök

Angyalok vannak

Angyalok vannak!!!!

Persze nem jártam sikerrel a laborban....
Már a busz minden megállóban lefulladt...elektronikáját kellett újraéleszteni...de odaértem.A toll amit vittem a Covid-kérdőív kitöltése miatt nem fogott..A mögöttem lévő átnyújtotta a tollát szó nélkül!Első Angyalom.
Bejutottam,nem volt időpontom a laborra,persze azt mondtam van mert az épületbe be kellett jutnom.Ha rajta lett volna a sürgősségi jelzés akkor sima ügy lett volna....és ugye igy nem volt időpontom,és hát S jelzés se.Laborban nem álltam a sürgős esetekhez Végülis vittem reggelit innivalót hát a sorsomra bíztam magam 10 óráig biztosan leveszik a vért....mindenki után én fogok következni talán-gondoltam...mivel a baki miatt hát várnom kell-beletörődtem.
Na de már 7 20 volt mire az ablakhoz értem.7 30 ra EKG időpontom volt...
A laboros recepción hát elkezdődött....ezzel így nem nov.12-re tud ellátni..Nov.11-én lesz a műtétem.Mondtam az nem igazán lenne jó.Vagy nov.5 a másik rendelőjükben de új beutaló is kéne és az én háziorvosom nincs csak helyettes,aki ugye most se tette rá az S jelzést...És döntsem el vagy nov.12 vagy másik intézmény és új beutaló...Nov 12-őt kellett volna választanom,hisz addigra már a műtétből is felébredek:))))
Lehetetlenek az emberek és ez a rendszer....
"Tudja mit?Kérem a papírt és hagyjuk a csudába az egészet"-otthagytam.
3 emelet lépcső következett lefelé.Ez idő alatt kellett eldöntenem a következő lépést a megoldás felé.
Mivel a háziorvosok az sztk ban vannak "elszállásolva"(felújítják a ltp-i rendelőt,ezért)-milyen jó ez most nekem:)))-hát az éppen rendelő háziorvoshoz bekopogtattam.Semmi.Még egyszer kopogtam.Semmi.Majd kijött az asszisztensnő és mondom neki soha nem szoktam ilyet de most kéne nekem egy megoldás.....meghallgatta a körmondataimat-nem voltam éppen nyugodt hangvételű....könnyemet felszívta a maszk az orromnál...
És megszólal az Asszisztensnő..."kijön a beteg és leveszem a vért magának"Hát Ő egy Angyal.Nyugodt volt.És egy tünemény.
Jött és levette a vért,sőt kérdezte hoztam -e vizeletet.Mert azt is vinné akkor hisz úgyis megy fel a laborba....
Mondtam neki 7 40 van az EKG-n kéne lennem a 7 30-as időpontomra.
"Menjen,szaladjon "-mondta.
Köszöntem Neki és azt mondta örült,hogy jó napot tudott nekem okozni!

EKG..beestem már nem villogott a sorszámom,bement más a helyemre.....kérdeztem az ott ülőket..."Hát igen,nem volt ittttttttttttt"-mondták eléggé nem kedvesen.
Hát lefertőtlenitettem a kezem és ettem pár reggeli falatot.Kijött az ottani asszisztensnő.Kérdeztem tőle elkéstem a vérvétel miatt mi a teendő???Azt mondta semmi gond,fertőtlenít és szólít semmi gond....Na ő volt a 3.Angyalom ma.Kedves,aranyos.
Azt mondta Ő,hogy nem kellene vállalnom a kórházi műtétet most a Covid miatt.Mert az országot le kéne zárni akkora a gond....Lefagytam.
Vagy azt mondta ha már elmegyek akkor csakis mindig maszkba legyek és nagyon vigyázzak magamra.

Kaptam ma dózist reggel.
Aztán felhívtam Anyukámat,ő volt a 4.Angyalom,mert igazán ezt a sok feszültséget el tudtam neki mondani....

Az biztos,hogy a Covid miatt őrületes ingerlékenyek az emberek....és az egészségügy nincs annyira toppon mint ahogy azt a Kormány mondja.

Fel a maszkot és vigyázzunk magunkra!
Vannak Angyalok!
És:ha Te segítesz Neked is segíteni fognak!!!!💓

LÉGY TE IS  ANGYAL!!!!



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése