2020. június 21., vasárnap

Mindigfelhősezanyár

Persze fontos a mozgás,ha eszel vezesd le mozgással.Reggel jóga órán voltam,a jóga világnapján,mozogtam.💓-em vitt és a szeretett labdámat is vittük,ez afféle 💓💓 kettős szerelem:)volt.A jóga óra után mindig még vásárlás és irány főzés,mert ebéd is kell,otthon vár 2 ébredező kamasz nem sokkal dél előtt...hát ez az ami örökös,a gondoskodás az időre gondoskodás és ugye nem árt ha tudjuk mi kerül az asztalra...pici előredolgozással már előkészítettem az ebédnekvalót.Nem ,így sem volt elég jó(2 kamasznak) és már a feladom-elve érvényesül,mert kiadós ebéddel készültem/amiben 💓is segít hétvégén de mégis a  megjegyzésektől nem volt mentes az ebéd...
Na de sebaj...a levendula nyugtat-mondják.Ajándékba kaptam Kevélyhegyről!!!!🙏-ahol én most nem jártam,de a gondolat maga is jóleső és az ajándék szívemnek kedves.


Ő a nagy kedvencem a jógán...a mozgás már extrákkal-mondhatni.

Mozogj ha tudsz.Persze felkerekedsz,bkk-zol,hogy egyrészt környezetbarát legyél,másrészt buli ha így mész és nem autóval...de odaérsz,pár perc és leszakad az ég...Mindigfelhősezanyár.

A szépségek pillanatát azért kellőképpen kihasználva térek haza.

A Vár szívemnek kedves emlékeivel....felidézésével...azért szélbenesőben,de teszel egy kört,a jó vércukor reményében.


Nyáron,egy forró teát kérsz,hogy felmelegedj...-érdekes hétvégék...annyi bizonyos.
M is említi itthon,hogy mozogna,menne,de esőben???????????Talán meg kell tanulnunk a londoni-szemléletet és ha esik is útrakelni,pl esernyővel:)

Mert mindenre van megoldás:)

A héten is volt cardiosaurusom,a felkaromat megcsípte valami...A hét mondhatni sok történős,nehéz hét volt.Legyen ez a hét könnyed és derűs-vágjunk neki.
Első jó hírem:kész a rendelés a ballagási ebédre.Mindenki rendelt a vendégek közül és leadható a rendelés.Hívom az éttermet:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése