2022. január 23., vasárnap

A vércukor csak mozgással stabilizálódik!

Mindig talpon....

Sejteni lehet,hogy megborult a jó vércukor.


De lett hatalmas séta a hidegben.

A hóban...

A mozgásra adódott lehetőség.

Amikor wellnessben voltunk legalább nem ettünk...


Busszal mentünk így annyira azért nem voltunk kényelemben,azaz sétálnunk is kellett A pontokból B pontba.
Nem jutottunk le a konditerembe,pedig van a szállodában ilyen is!!!!


Itthon sajnos..nem volt minden felhőtlen.Még odafele nem telt el 2 óra jött a telefon a buszon,P nincs jól....hazament a suliból.
M tesztje közben negatív lett,azaz szabadult a karanténból,azaz nem volt otthon senki.
Na itt jött az izgalom és az online-figyelem.(Nem volt egyszerű a táv.figyelem.Nagyon izgultam!!!)

Hát most mondjam,hogy jellemző????

Vasárnapra mindenki szerencsére jól van és egészség van!

A 200 km-re lévő szállodában se maszk nem kellett de még utalás sem volt,hogy világjárvány van!Imádtam így minden percet ott.
Most picit jön a bőjt részemről....
Azért egy wellness étkezés nem kíméli a vércukrot.

Ma már este megfőztem a holnapi Carbonarat-egy simát és egy sonkásat.Mert  vége a wellnessnek és jönnek a hétköznapok,vírushelyzet,karantén-nem karantén,határozatok,maszkozások....agyrém napok.
Kívánom Mindenkinek legyen vírusmentes 3 napja mint nekem!
Szuper volt!!!!

 

2 megjegyzés:

  1. Nem szeretnék ítélkezni, és nem ismerem a körülményeket sem pontosan, de jól értem, hogy amíg a lányod egyedül otthon volt betegen, te 200 km-re tőle wellnesseztél?! Ki főzött neki teát, ki adott neki gyógyszert, ebédet? Tudom, hogy különbözőek vagyunk, de nekem egy nyugodt percem sem lett volna. Bocsánat ezért, de le kellett írnom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az észrevételt.Igen,nekem sem volt nyugodt az ottlétem.Reggel még találkoztunk semmi baj nem volt,semmi baj!Rá 3 órára torokfájás és nem jól vagyok a telefonba nekem,hogy hívjam fel a Tanárnőt mehet-e haza.Szóval sok információt nem írhatok le mert 16 éves és kamasz de bizony előszeretettel van ilyen,hogy kimenti valaki őt az iskolából?Volt telefonkapcsolat és a Testvére által azért tudtam a folyamatot,hogy látta hazamenni az iskolából,de dolgoznia kellett indulni.Tehát ha nagy baj lett volna természetesen nem érek célba a 200 km után.Busszal közlekedni vidékre nem egyszerű.Oda van egy busz és du vissza még egy.Nagyobb városba eljutni és onnan csatlakozás is több órás út.Igen így leírva tényleg egy genyó Szülő vagyok.....P nem iszik teát,nem tudok neki semmi olyat tenni-mégha beteg is-amit elfogad.Mérlegeltem és telefonon értekeztünk.Így ment le a 2 nap.Hazaérve semmi jele nem volt,hogy indokolta volna nekem az utazás megszakítását.Sajnos nálunk gyakori a kérj ki a suliból.Egyetlen idegesítő pont ebben az,hogy Covid van!!!!!!!!!16 évessel sajnos már nem lehetek otthon ha beteg mert nincs rá táppénz se,így bizony ha nem súlyos a gond akkor nálunk fontos szabály-már 12 éve mióta egyedül nevelem őket,hogy telefonkapcsolat,életjel.....Sajnos hozzá kellett szokniuk,hogy van idő mikor maguk boldogilnak.Jogos az észrevétel,nem voltam vele,nem főztem teát.(Lehet iskolaváltás kell,mert gyakori a kikérősdi)És elgondolkozom a közeljövőben,de ha itthon is lennék vele a zárt szoba ajtó fogadna és nem igényelné az ellátást.(nem volt lázas)a Covid időszakban szóba se jöhet szomszéd,Ismerős vagy egyéb Emberi lény,mert mi van ha Covidos.Jó volt minden így.Felelős Szülő vagyok mégha nem is ez jön le!Szerencsére minden rendben van....:)

      Törlés