2021. február 8., hétfő

Help-!!!!!!!!!(vásárolni megyek)

Ilyen velencei sikátorban érzem magam ha megkérdezem itthon mit vegyek a boltba?Mert összeszűkül a gyomrom a szokásos nem tudom,most hagyjál békén és most pont ezt kell kérdezned válaszoktól....és elindulsz a boltba.Semmi a listádon,tétovázol a boltban és gyakorlatilag nem tudod mit főzzél a napokban a napi menüsorra.
Hát nem irigylem magam.
(A rendelős Interfoodért sem tapsolnak)-így feladom..elengedem...nem érdekel....

Velencei piac,igazi Olasz érzés....
És a hétvégén ezt a specialitást főzzük a párommal Kubai színekben....És akkor ez a nehézség itthon,hogy fogalmam sincs milyen ételsort állítsak össze ebédekre és még a reggeli vacsora is kérdéses,mert bizony ha nem a jelenlétemben de elhangzik"semmi nincs itthon"

Elengedem.Nem érdekel.Végülis én ennél többet tenni nem tudok.
Intersparba megyek vásárolni,körülnézek,ínyenckedek,ott sok olyan árú van amit itt a környező boltokban nem látok.....

És segít az elengedésben,ha pl kiszellőztetem a fejem...
Kubai nemzeti ételeket főzünk a hétvégén....gasztro -blogot indítottunk a Párommal és itt vagyok ebben a nehéz helyzetben,hogy van otthon olyan akivel nem tudok mit kezdeni étkezés tekintetében.

A sok irányzat,az internet,az instan található sztárok és celebek a meghatározók,én tenni nem tudok ez ellen.Saját bőrén tapasztal az ember.Ennyi bizonyos és belátja majd azok vagyunk amit megeszünk.

M egy külön kategória itthon.Ő is kritikus,de ő azért megmondja mit szeretne,ja és nem mellékesen neki enni kell az Inzulinhoz.De vele sem egyszerű mindig...

Ui.:Elküldtem az  éterbe egy HELP!!!!!!!!!!!!!!!!-et,akinek van ötlete hogyan segíthetnék nem evő kamaszomon azt szívesen venném!




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése