2021. február 2., kedd

Pompás elixír

Ma is minősüléses napom lett volna azaz ez a nap is egyszer kijelölt napom volt....és most jó érzéssel töltene el,hogy túl vagyok rajta.Azóta a febr.11-is kijelölt időpontom volt de törölték és lett 03.18-a.Nagyon messze van még...és ma akár túl lehettem volna rajta.....Ötödik nekifutás jön el nálam...és az idegrendszerem tesztelése e téren.

Nagyon-nagyon intenzív  napokat élek meg a munkámban,olyan nagyon kimerülősek az estéim.
Egy meleg tea mellett pihengetek és a napi edzésem végigcsinálom az evezőpadon és nagyjából ennyire vagyok képes.Korán kelek,főzök a gyerekeknek és irány a meló...

De kompenzálok ám:tűzpiros a körmöm és mondjuk most más hajtipust fogok választani,máris nem a fáradtság lesz a szembetűnő hanem a külső változások:)
Nagyonelegemvanállapotveszkörül.

Semmi nincs a helyén,nem vagy megbecsülve és kifacsarnak a munkában.
Engem a Covid-féle magyarázatok nem érdekelne,hogy minden abból indul ki.Nálam minden egyfajta intelligenciából indul ki.Covid ide vagy oda.Ha ez hiányzik,akkor fenemegettevan!!!

És itt most ez utóbbi van sok-sok embernél.Belőlem ugyan ki nem öli a Covid az intelligenciát.....
Ez a világ kifordult önmagából..

A titkárságon agyon eszik magukat csokikákkal,bon-bonokkal a titkárok....boldogsághormon.Na igen!
A gyerekek szájukban tömve gumicukorral érkeznek reggel!!!!Na igen.És máris szájukba tömve távoznak is az oviból édességgel.....Na igen.....
Kell az érzet,hogy jól legyünk.És ez rendben is van!

De nem az édes íztől kéne várnunk valami extázist!
Egymástól kapott szeretetünk kéne legyen a pompás elíxír amire vágyunk.Ezek a szavak,a tettek és az egymás iránt érzett tisztelet!

És még ch tartalma sincs ennek a pompás elixírnek!



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése