2021. augusztus 21., szombat

Hagyok mindent a maga útján történni...

Reggeli relax zene szól...Nagyon szeretem így a reggeleket..
Tegnap nem nyomorogtam a Tűzijátékra...a P is 3 órán keresztül vergődött haza mire felfért egy metró pótló buszra....Most nincs a szívemben ünnep....amíg látom más szenved valahol reptereken éjszakázik napok óta és se ki se be,amíg látom,hogy bal és jobb oldalra kell állni ki-kinek van vagy nincs oltása,amíg nem tudom végezni a munkámat felszabadultan mert sok embernek CSAK a külsőség számít és elveszik valahol az emberi ÉN azaz a gyermeki én amiért én a hivatásomat megtartva dolgozom....
Nincs a szívemben béke és nyugalom.
Érzem,tapasztalom a saját bőrömön,hogy csak egy porszem vagyok aki élete igazán nem számít a nagy UNIVERZUMNAK.
Csak mivel embernek születtem érzésekkel,hittel,tudattal így ezt nehéz el is fogadnom.
Este hangulatfény mellett léteztem.
Szeretem a szépet...a jót,az egyszerűt,a lelki békét,a nyugalmat.
Ezt szeretném árasztani,vallani,megélni,átadni...

A cukormenetesség csak egy dolog ebben a világban.Mellette édesítőszereken élek és azt is tudom nem jó,de elfogadtatom az agyammal,hogy a sok rossz közül akkor legyen az a jobb....És mivel P megkívánta a grízes tésztára a porcukrot ,hát vettem egyet.169 ft volt.Istenem az Eritritol majd 3000 ft/kg.Nem tudtam hosszú idő óta,hogy milyen "olcsó"a cukor ára.

Volt megkeresés a blogbejegyzésem után-nem egy!!!-de igazán én csak annyit tudok mondani én tiszteletben tartom mindenki döntését,az enyémet is tartsák tiszteletben.Ennyi!
Olvastam,hogy a 18.kerületi pedagógusokat is titkosan megfigyelhetik....Ó istenem....Én is pedagógus vagyok....Hát milyen világ ez!!!!!!!!

De még mindig szól a relaxom és átadom magam ennek...

Hagyok mindent a maga útján történni......

Ma meglátogatom Édesanyámat,Nagymamámat mert ha tényleg bevezetnek valami mondvacsinált szigorítást akkor nem lehet majd utazni....-és ki látott még olyat,hogy nem mehetek az Anyukámhoz,Dédimhez?Hát eljött ez a világ.
Szeretem őket és ha minden jól megy Nővéremmel is összetalálkozhatok,ami nagy öröm lenne az Örömben.
Mert a szeretet a legfontosabb-és persze a cukormentes élet!😉

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése