2022. augusztus 4., csütörtök

Más-Kép

Tipikus jelenünk-képben.
Nem igazán akarok törődni a mi lesz velünk ebben a világban-nal...de mégis a napjaim nagy részében nem tudok  nem ezen kattogni,.

Munkahelyemről újabb üzenet újabb kódos gyermek a csoportomban.
A negyedik.
Bírom.
Magne B6.
Ja nem.
Azért május 31-éig  biztosan lesz ereszd el a hajamat és igen ha még lesz elmegyek táppénzre...mert nem biztos,hogy lesz táppénz és még sokminden más sem lesz....
Azért most szabin vagyok és igen dolgozom.Már órák óta.Éves tervet kell írni és összerittyentek egy anyagmappát az iskola előkészítő csoportnak,mert igenám lesznek iskolába készülőim is,nehogy már egyszerűbb legyen a dolgom.
Az internet tele van a közmunkások vannak a gyerekekkel az ovikban......
Tőlem mindent elvárnak aki az év minden nevelési napján én leszek a nevelési/oktatási feladatokat én látom el az egy az egyben felelősségével egyetemben.Ez nem gond,erről aligha szólnak a cikkek.
Amíg kapok fizetést és még elég ételre addig jó,ha nem lesz elég a magam és gyerekeim étkezésére és az emelt rezsire akkor viszont nekem is kell lépnem,mert hamar utcalakó lesz ám az ember!

Közműátiratást végzek éppen és hát ez sem olyan egyszerű.Hiánypótlás hiánypótlása,kódrendszerrel kapsz neten értesítőt és 30 napnál nem régebbi dokumentumokat s.o.s ben be kell nyújtani.

Minek is a név ha minden az államé?
Legalábbis hamarosan esélyem nem lesz arra,hogy postaládámon saját névvel saját lakásom legyen....
Már a boltok saját magam legyek a pénztárosom-kasszánál remegő kézzel állok sorba.Taszítom.És mikor még a készpénz fizetési lehetőség is alig adott,minden a kártyára épül.....😡
Agyrém világunkban igen pesszimistán futok neki minden egyes napnak.
Nővérem már néha óva int hogy megélt vagy megérzés alapon átélt dolgaimról ne írjak mert bajba kerülhetek...💬

De Nővérem is Jó Fej az életben mert tartottak a Barátjával egy olyan napot "Amikor nem számít a pénz".És így éltek.Azt mondta érdekes volt de jó!És szerintem ezen a napon érkezett a számlámra is utalás,hiszen a Lányom magánklinikája és az én saját pedíkürös 2 alkalmamat is ki tudom így fizetni.
Hála és köszönet NEKIK a "nem számít a pénz"napjukért!

Nem nyaralni készülünk L-val hanem leutazunk vidékre a Dédikét meglátogatjuk az Otthonban!Igen drága a benzin,lehet nem is lesz gázolaj de valahogy majdcsak lesz.....És ami ebben a világban sem szabad elmúljon az a SZERETET:
Dédi is annyi szépre és jóra tanított bennünket,hogy amivé lettem/lettünk általa is történhetett.92 év tapasztalata tette őt bölccsé.💓🙏

Persze itthon 30-31 fok tartósan a panelben....Aligbírható állapot...
Főzök és amit észrevettem egyáltalán nem számolok ch-nak megfelelő grammot és csak random ch-k at tudok felkínálni.
A M-t illetően nagyon nem tartja a diétát,bulik,hajnalokba nyúló kintlévőségek,jól sikerült esték....
Így ezért döntöttem e mellett.
Semmi értelme nekem grammra méricskélni ha ő egyáltalán nem foglalkozik a diétájával.(ez szomorú)

Még nem tudom ezekkel az élelmiszer árakkal mit kezdek havi lebontásban,cukormentesség,laktózmentesség elsősorban....A hajam az égnek áll e tekintetében.
A nem egyszerű helyzet is csak bonyolódni látszik.



Még bírom.(Magne B6)
Aztán majd meglátom.
Tegnap ülő helyzetemben forgott velem a világ.
Lehet ez már a nem bírom mégsem kategória?

Az első képhez kapcsolódva azért elmondhatom a világunk úgyis azt láttatja a külvilágnak amit láttatni akar.És keményen illúziókkal megyek az utcára némi eröltetett mosollyal,mert hát:ezt várják el....

Az biztos,hogy hosszútávon ez nem tud működni...










 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése