2022. szeptember 9., péntek

A nap íve

Hongkong.
Itt karantén?😊
Nővéremet maga M.Cecilia szabadította ki a pár napja karanténba menjéből.Ugyanis teljesen szabálytalanul jártak el az ANTSZ-nél....(még ilyet???)-és most szabad.Csak randomra írni egy határozatot ami nem fedi a valóságot.Azaz rendelet sincs,egységes szabályozás nincs,nincs igazság sem-miről is beszélünk?
Hazug országunk fals rendeleteit tartjuk be mert megfenyegetően betartatják...Dühítő!

Kezdődik a munkahelyen is.Olyat tuszakolnak le a torkodon egyik napról a másikra ami már se munkaidődbe nem fér bele és hát igencsak érdekes ott is a rendszer újrapapírozásokkal amin nem jó dátum szerepel mert éppen most ellenőrzik az intézményt stimmelni kell?Eddig évekig jó volt az úgy.Vicces.Csak a plusz munka nem vicces ami ezzel jár.....mikor éppen hivatalban ülsz és jön egy s.o.s frincfranc face üzi csináld meg,de már az is késő volt a leadással hogy elolvastad.Hova szalad a világ?

Na lehet rám haragudni vagy nem de én ha büntibe kerülök vagy késedelembe leülöm a büntimet,legalább akkor pihenhetek😊
Kis szösszenet után:

Ma(holnap) költöztetjük Anyut.
Csavarok,cipekedés,föl-le...és rendezgetés,feszített időbetartás hogy végezzünk.
300 km megtétele után remélhetőleg este már körvonalakat látni fogunk.
Itthon a betegeim gyógyszerrel vannak,(nagyok már mielőtt valaki írja nem őrzöm.e őket)és kellő pihentség után dolgozni is fognak.
M már Supervisor-ként...

Jövő hétre is akad majd Hivatal bőven.Munkáltatói igazolás és egyéb jogviszonyok igazolásai kéréssel mert ugye kell a segély...Valamiből nekem is élnem kell pedagógusként.És Kormányablak...és MVM még mindig név átiratás halálozás esetén..Valahogy hatszáz dokumentumra sem sikerült a gázt átiratnom.Így személyesen teszem meg,hátha...pedig nem bonyolult,a többi szolgáltató megtette már online is!

Indulás Baranya megyébe!

És lám kesze-kusza életünkben aligha létezik ilyen nálunk vércukormegtartás,figyelem.
Anyagilag nagyon megterhelő és rohanó világunk ezt idézi elő.
Csak legyél jól alapon elindulnak a reggelek és a nap végén azt nyugtázod nem történt semmi baj-és kimerülten lefekszel.
Kb ennyi egy nap íve.





 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése