2022. szeptember 21., szerda

"BULI" az élet

Jó,jó de én fél éves tiltólistán vagyok.
Nyár óta ma jutottam el kérni laborra beutalót.Az időpontom már megvan.Picit fordítva dolgoztam de alig veszik fel a telefont a rendelőben így biztosra mentem és így van időpontom előre.
A háziorvost nem hatotta meg hogy  a vérem nagyon nagyon nem jó ezt mondták a véradóban.Írt egy beutalót és csá kb ennyi...
M -nak is kell a 3 havi kontrollhoz.Együtt megyünk vérvételre:))))

És ma beszéltem az Alapkezelővel elméletileg most rendbetették M dolgait és most jónak kell lennie a rendszerben látottaknak és a valóságnak is.
Az Alapkezelőben egy tüneményes Hölgy segített a folyamatokban és mióta patikát is váltottam azóta nincs az a fajta gyomorideg ha Inzulinos cuccost szeretnék kiváltani.9 év alatt volt bosszúság rendesen.
Vettem még bónuszban M nak D vitamint és lelkére kötöttem hogy szedje,ellenőrizni fogom.Hát egy felnőtt embert már aligha tudok befolyás alá bírni.Az Ő diab-ja....és ezzel a tudattal én is megnyugtattam magam,ez már az Ő "bulija".

Az én bulim az éppen alig vérnyomásom,az ájulások,a pánik rohamok és a szívszorító fájdalmak....

P nem görcsölt még,lényegesen kevesebb gyógyszerre volt szüksége mióta a Proffesszornál jártunk.
Dolgozik,sulizik,angolozik,matekozik plusszban(nem kevés anyagi ráfordítás heti szinten!) nincs is semmi ideje rosszul lenni nagyjából.

Én túlélek.
Nincs nap hogy ne kérdezném meg magamtól:"kell ez nekem??"és a "nem bírom ezt így csinálni" mormolásaim napi szinten.Nincs cél,nincs előrelátás és én nem hiszek az optimistán kilábalunk ebből a válságból-ban.Sajnos nem arrafele megy a világunk.Egy fizuból varázspálca se segít már.

Kérdeztem az orvost milyen vitamint javasol hogy ennyire nem jó a vérem.Azt mondta:
OLTASSA BE MAGÁT.

Erre nem tudok mit mondani!



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése