2022. szeptember 30., péntek

Üzenet kintről,üzenet bentről.

Kb nálunk is ez van...Bedobsz -mégha képletesen is-egy ilyen felszólítást...és visszajön felcímkézve,hogy köpni-nyelni nem tudsz...
A hűtőben is ez zajlik nálunk.Megcímkézem M P Gy L jelzésekkel melyik kinek az élelmiszere:)-de ha van rajta egy Gy+L akkor egyik sem rest rácímkézni a saját monogramját is pl ha ez egy finomság.Na erre varrjál gombot!:)

Egyelőre nem panaszkodom(nem pörgetem be magam!!!),nem írom le mennyire nem vagyok toppon,vegyük most úgy hogy pozitívan előre aztán majd meglátjuk!
Pedig nagyon-nagyon hosszasan tudnám írni amit gondolok.....a világról,a rendszerről,a Covidról,a munkahelyről,a mostani gyerekanyagról,a tapossuk el a másikat-ról,a robot munkáról,a nem vezetnek a dolgok sehová-ról.....
Ma Ram-Sam-Sam-táncot jártam el az ovisaimmal és annyira édesek voltak,hogy nem adom a fejem szomorkodásra,inkább erre gondolva nyugtázom ez nagyon jó volt a napban.
Szoktuk játszani a Nap rossz híre és a nap Jó híre játékot.A rosszal kezdj és kiradírozod a rosszat vele.Hát érdekes tapasztalások, a gyerekek őszintén elmondják ami VAN!!!
Felnőttek is alkalmazhatják és bizony elgondolkoztató dolgokra ébreszt rá!

Ma  indul a pihenés...


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése