2015. május 21., csütörtök

Esős,kirándulós nap-és a ch-k

Na volt vitánk.Ez a tegnapi vacsi 50 ch-ra nézve.Kornspitz,májkrém,némi majonéz ami ch-ba számolt dolog.Nos amikor fél 7 után megyek dolgozni reggel,,,furcsa dolgokkal szembesülök a mosogatóban mikor hazaérek és a szemetesben is akad némi árulkodó jel.Mikor fagyit reggelizik??????????????????????????????????????("meg ne lássam mégegyszer!!!!"-idéztem szavaimat)-indítsd reggel úgy el a kamasz diabos fiadat,hogy kirándulós nap,hidegélelmes,busz chips-ezős,ereszdelahajam nap...

Ez az én vacsim.Laskagomba kókuszzsíron,tojással,pici só,provanszi fűszerkeverék és vegyes saláta,némi rukkolával.

P hétvégén Cseh Tamás emlékműsorában kapott egy 2 perces időtartamot a fellépésre.Tissuezni fog-szabdság-szimbólumként egy darabban.Aznap délelőtt is táncfellépése lesz a tánccsoporttal.A diabos szombati menü így pénteken fog elkészülni:)))Meglesz,meglesz!

P kirándulása.Eső áztatta.Hátul víz,elől vízes gyerekek....A tízórais doboz tartalma nem érintettlen!!!Valamennyit ivott is P.Szuper!


M is kirándult.Visegrádra.Virslivelpózolósfotó.


Persze nem probléma az ott készült fotó másolatáról másolatot készíteni!!!Ingyen fotó,ejnye ha nincs veled Anya!!

Na igen és itt sincs veled anya,mert milyen jó a paparazzi fotózás..főleg ha nemes pillanatok kerülnek lencsevégre.

Cuki borult,hipó irányába.Persze rendetlen szénhidrátok most helyezkednek és az Inzulin is megteszi hatását.....
Óra beállítva 23 59-re,jöjjön az éjjeli és 3 órás mérés...A 3.1-es érték a 21 órás pótvacsi után nem sokkal nem kecsegtető.Nos akkor szép álmokat,nekem minden bizonnyal rövid álomrészek maradnak:))))))

Jó vércukrot mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése