2015. május 23., szombat

Szervezés fontossága!

A kulisszák mögött...még zokniban próbálás..és minden ami ezzel jár.Én a fakanalat eldobva,mosogatást otthagyva indulok,jelenés van,indul a busz...

Átöltözik.Nincs öltöző..sebaj,akkor keresünk arra alkalmas helyet....

Már nincs zokni,nyújtás..ne legyen gond a tissuen.

Minden a terv szerint halad.

Ott vagyok,a bázis-mindig!Egy közös selfie a Művésznővel-és tovább nyújtás...


A haja még nincs megcsinálva...

Egy a lényeg-élvezi amit csinál!Nem jött el velünk se a tissue edző-se a tánctanár!A szervező(?)-nem állt a helyzet magaslatán.A tissue konkrétan nem volt meg előadás előtt se még 5 perccel.(miért is?-kérdezem-zárójelbezárva.Pont)


Fény alig,zene későn indul.Cseh Tamás gitármuzsikájára tissuezni és szabadságot szimbolizálni meglett versenytáncosnak is kihívás lett volna!Improvizatív feladatok előtt a 9 éves lányom!Várja a jelet ami nem tudja kb sem mikor lesz,hogy induljon fel a tissuera.Másfél percben adja elő,hogy ő milyen szabad...A tissuet a gyerekem 9 évesen ellenőrizte jól rögzített-e mert a technikus nem volt éppen jelen-akinek a feladata lett volna egy színházi függönytartórúdjára erősíteni a tissue-t.
Az előadás elindult de egy asztal és egy szék pont a tissue alatt volt....kellett a hely,szólt a 9 éves gyerekem,hogy az úgy nem lesz jó-de mindjárt indulni kell a tissuera.Ott áll mezitláb,ahol még a fel nem száradt padló vízében áll,mert feltörölték a padlót az előadás előtt,de még nem száradt meg..ott áll,s várja ennek ellenére mikor mehet.
A kulisszák mögött történnek az igazán izgalmas dolgok!!!!!!A haj befonva,elkészült,megtűzve a konty,az nem fog lejönni.A tissue fentmarad a tartórúdon??Az nem volt annyira biztos!A tartórúd leng,hisz nem erre találták ki!De ha ez van,legyen.
A tissuet szét kellett csavarni még mert a szállítás során szépen össze van tekerve,hogy kisebb helyet foglaljon.Az én lányom odament és kicsavarta!Ahogy azt kell.Meghúzta,próbát tett,elbírja-e!!8 hónapja volt először tissue kendőn és már egy ilyen helyzetet is leasszisztált!Büszke vagyok rá!

Várta a támogatásom,de nem tudtam megerősíteni,nem voltam én sem biztos a dolgomban...

A fény csak fele időtartam alatt érkezett meg,a zene is csak jóval később indult el...Cseh Tamás dala....Izgalmas összeállítás....

Lejött a tissueról-olyan szélsebesen talán és azt mondta"Akkor most megyünk a pékségbe,ugye???!!!!"-hát igen.A feladatért jutalom jár!

Szerintem minden alapja a jó szervezés.Aki ismer,tudja.Ha valamit én szervezek az tényleg jó is lesz általában.Itt,amikor színházi darab nem áll össze és még hiba-hiba hátán is történik.

Ezalatt a M otthon jó vércukorral  játszotta a bajnokságát-és picit örült,hogy ebben most nem zavarja senki:)

A cukorbetegség is egy olyan valami amire rá kell készülni,szervezést igényel.Csak akkor lesz jó az eredmény,ha jól alapozzuk.Egy színházi darab is csak akkor jó,ha a jelenetek összepasszolnak,ha minden és mindenki a helyén és fél szavakból,mozzanatokból érted már a másikat.ha még nem:akkor azon csiszolni kell,mert elmarad a megérdemelt vastaps!

Én a vastapsra törekszem!!!
A napi vércukorértékek vastapssal az igaziak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése