2020. szeptember 24., csütörtök

Sweet-élet

Ma a rendelt Ikea katalógusomat vettem ki a postaládából...Imádom az ingyen dolgokat😉és az IKEÁ-t is így nagyon jó lesz a relax alatt,meg hosszú idő óta sütöttem....Kuglófot.Isteni lett...ez is a relax része lesz:)
Érdekel a recept?
14 ch/ db kuglóf,csak Eritritollal készült.Mivel minden számolok,és az Eritritolt használom cukor helyett csakis finomság készülhetett!A BL 55-ös liszt helyett nem kerestem alternatívát mert a gyerekek szerint a teljes kiőrlésű lisztek és a liszt keverése nem eredményez finom sütiket.

És nagyon finom is,nem csak szép!
Örültem a ch tartalomnak mert kiegészítésképp egy ebéd utáni menü után még beleférhet az étkezésbe is.
Bizony,lehet velem vitatkozni az étkezésről az ételek gasztronómiájáról....mert megnézem mit sütök és fontos,hogy hogy néz ki!
Iszonyatosan nem helyesen étkező emberek vesznek körül...a hajam elmegy...de!Mindenki saját maga életéért felel!És hátradőlök ebben a tudatban és elfogyasztok egy finom sütit és mellé megnézem az új IKEA katalógus mit kínál...
Ilyen ám a SWEET-élet😊

Recept:5 tojás,másfél dl víz,másfél dl olaj,20 dkg Eritritol,25 dkg liszt,sütőpor,1 kanál natúr kakaópor,só,citromlé vagy citrom reszelt héja(nem kezelt!!!)





 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése