2020. december 5., szombat

Szürke nap

Ma a szürke színé volt a főszerep...Tényleg.
Fontos mérföldkő dolgaimat rendezem,szeretem a dolgaimat a helyén tudni.Tervezek ugyanis...És december alkalmas időpont erre.
Nem mindig egyszerű meghozni a döntést....
Annyit tehetek ilyenkor,hogy megnézem azt is mit tudok én tenni a dolgok jobbra tételében.....
Ezt követően indult a SZÜRKE 50 árnyalata....na nem úgy...hanem a falfestésben....és belejöttünk,így a fürdőszoba is szürke lett és a mellékhelyiség is az lesz..és....szóval minden.És érdekesség de a panelünkben lent is mindent átfestettek:szürkére:)


Látni a mosolyomat,pedig most vívom a belső harcaimat....de a jóga-falam készül és ez nagyon-nagyon doppingol most.Hevederrel lógáshoz is helyet kap a falon és még van terv vele....



És a nap játékában megmondják a tutit:)És ez így is van valahogy!
Ma elégedettek voltak az ebéddel az érintettek,de mégsem.Lasagne-t készítettél már hús nélkül???És mondjuk ha zöldséges az sem jó mert azt zöldség nélkül kéne....szóval,valami hiba mégis került a gépezetbe....

A reggel megsütött palacsinták desszertnek viszont javították a csorbát....Holnap darálok Eritritolt kávédarálóban,hogy legyen por állagban is....és frufrut vágok magamnak-elvégre megint Covidos fránya időszak van és február végén voltam utoljára fodrásznál....valahogy ki kell nézni:)-és irány délután a világba...valahova megyek az biztos de még nem tudom hová visz Télapó:)

Apropó Télapó....megyek is....van egy tervem(dolgom).🎅😉

Ui:Az ebédet korán megfőzöm,hogy Télapó elrabolhasson délutánra,ja és ÉRJ HAZA 20 ÓRÁRA!!!!!!!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése