2020. december 8., kedd

Töltsd fel magad!

Alapjába véve tegnap már jelezte a telefonom,hogy pár százalékon van,siettem tettem fel töltőre....Rólam tudni kell,hogy 66%-nál is azt érzem jujjj lemerül,töltenem kell,úgy kb mindig 80% felett érzem,hogy rendben vagyunk...hát magammal is így van ez.amikor érzem,töltődnöm KELL!

És meglátom ezt a képet...Reggelire ajánlja....és igen ott a csap,tekerd el és go........a sok cukor csak úgy vándorol a gyerekbe,a szervezetbe,a fogakra és úgy egyáltalán!Na persze jó kis tejjel!A háttérben finom tk kenyér és sonka és narancslé....én inkább azt tartom alternatívának reggel!Egyébként fantasztikus adagoló,de mondjuk én másra használnám:)Azaz semmi baj nincs ezzel és én is szoktam enni,picit,ritkán és biztosan nem reggeli helyett és csak ezt!Igazán annyi vele a teendő:mennyiségre figyelés,nagyjából a tej mértékét se lépni túl és a szigorú fogmosás utána!!!

Nagyon én vagyok:))))))))-valamiféle töltésen vagyok így....(itt azokhoz szólok akik Sweetmamiságomba szeretnének betekinteni)-mi visz előre és hogyan!
Napi szinten jógázom picit,mozgok...ez az ami életben tart,hogy csinálhatom,hogy van rá lehetőségem és élek is vele!!!!!!!!!!!(egyébként nem tudom mi a csodafene miatt élnék túl egyetlen napot is a sok ezzelazzalfűszerezettnapokban):

Imádom az idézeteket,feltöltenek,erőt adnak!





Ha kimozdulok a szürke hétköznapokból szintén gyorsan ugrik a töltésszámom....Mert:



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És újra kezdtem a Tao Csikung-ot.
Energiaáramlás az egész....Jól megfér a jóga mellett!Pici a helyigénye...
Nem! Nem covidoskodom,Elég volt....A december nálam egy fordulópont minden tekintetben...

Tegnap itthon nálunk csetepaté volt,olyan nagyobb...a pénz miatt....hangos szóváltások percekig....
Aztán jött egy kommunikáció....M volt a fő kezdeményezője....
A kommunikáció,a jó kommunikáció az ami rendbe tud tenni dolgokat!
Tanulja az egyetemen-és tényleg!
Most zajlik éppen az az előadás sorozat amiben a vita a főszereplő.Hogyan és miképp lehet ezt is kezelni,és jó mediátornak lenni hogyan kell és a békítő szerepkört ki vállalja magára.
Kérem szépen:pár perc alatt csend,nyugalom és béke született!

Értő figyelemmel voltunk,hallgattuk,azonosan rezegtünk ebben a helyzetben,megoldást vártunk mi magunk is!Megállapítható,hogy jó kommunikációval,jó érveléssel cél érhető el.

A magánéletre ugyanez vonatkozik.Persze mint mindenki én is részese vagyok hogy fordulópontokon kommunikáljuk le az adott helyzeteket.Emlékszem mikor úgy kb 17 évig nem beszéltem-bizony alig-és mennyire nehéz életem volt....Mindent magamban....egyedül...
Aztán mikor elkezdtem nyitni,beszélni aztán később kommunikálni mertem....Istenem,annyira jó érzés volt!
Felszabadultam!
És ma már nem okoz nehézséget ha beszélni kell,sőt!Bár még mindig írásban vagyok kifejezőbb,de ugorjunk neki a beszédnek is,nem probléma....-néha a közeg vétóz meg,hisz nem megy a kommunikáció de akkor az azért van,mert nem olyan emberek vesznek körül akiknek én megnyílnék....ott nincs helyem.

És jól kommunikálva,és egyéb extra jó dologgal,sok apró kiegészítéssel még egy kapcsolatot is képes vagy feltölteni!
....
A LEVA-ért (Bulgária-pénznem) vett ajándékot várva...






 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése