2014. február 26., szerda

döntések

Igen...valahogy így...

Mert nem gondolhatok lassan magamra,már szinte néha nem létezem.A hajsütővas másfél hete nem volt a kezemben,pedig úgy szeretem a hajam ,hogy sín egyenes!
A munkám mellett igen nehezen korrigálom a mindennapokat....
Most ugye korán szaladok dolgozni így már a reggeli Inzulinadáskor nem vagyok otthon.telefonon jön az érték és a tanács-ha kell.Kellett a héten.
Este is 2 egységgel korrigált,nagyon kikapott,mert nem kérdezett meg csak cselekedett!
Szól ez azoknak akik most sopánkodnak,hogy mennyire fegyelmezettséget kíván a diabetes és kicsit őrületként élik meg.A döntésekről írunk a sweetmami facebook csoportjában hosszas véleménycseréket szülőkkel.Számomra hasznos dolgokkal és mindig szívesen állok be egy-egy beszélgetésbe!!!
A döntésekről írtam éppen mikor hazaállított a fiam a suliból,hogy nem jól van.Máris döntenem kellett.
És a tegnapi 2 egység korrigálásnál is mérjek éjjel vagy ne.Egyetlen dolog ami miatt nem mértem az az,hogy hulla fáradt vagyok!!!Nem tudom az utazás mennyi energiát emészt fel,de bírnom kell,max átalszom a busójárást....ha végképp nem megy majd a dolog!

Minden percben a diabetest kompenzálom,tervezem,szervezem,átgondolom,hogy legyen,most már az utazás miatt és még ott van Hugica,begyulladt szemekkel,köhögve..de még talpon!!!

A jegy nálam,retur is,tehát az utazás elvileg lesz!

Ma sportorvosi a focin.Na van izgalom.Este 20 ó mire hazaér és egyáltalán,azért esedékes,hogy nem kap leigazolást...Na akkor lesz este trauma és akkor nem kérdezem meg miért 20 feletti az érték.

Este 20 feletti volt.lecsúszott egy gyerek uzsija a suliban.És ugye gyulladásban van a légcsöve is.

Most úgy döntök:dolgozni megyek....
Hát nem egyszerű az biztos!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése