2014. február 11., kedd

Figyelve másokat

                           Konyhában "ébredni"és konyhába"feküdni".
                                             Sweetmami mottója

Cukihercegnő blogjába olvastam.Hihetetlen..egy csepp lányka,most készül iskolába.Cerfes,cuki és gyönyörű kislány.A diabetes mindennapjait éli.Hol így,hol úgy....
Az én Sweetboy fiam ....ugyanúgy a diabetessel él.Hol így,hol úgy.
Van egy hercegnőm,aki nincs tipizálva betegséggel,de nem evő...ma elajándékozta a diabetikus gofriját,mert olyan arany jó szíve van.Istenem.Mit vétettem??

Látva a munkahelyemen a gyerekeket....egészségesnek mondva őket,de...

Semmi pénzért nem cserélném el a saját gyerekeimet egy jó evő és nem diabeteses gyerekre!!!.Június óta hogy mit tanultunk az életből?A miértekből?A nem lehetből és megtanultuk:mi a fontos.Hatalmas tudás birtokában vagyunk amivel többek vagyunk mint mások.
Megfogalmazni is nehéz,hogy lelkileg mennyivel többek vagyunk ezáltal,mint egy átlag ember.Kilógunk a sorból,de úgy érzem:minden okkal történik!

Merthogy ma elmaradt a belvárosi foci-amit ugye nem szívesen pártoltam.M sms-t írt,hogy elmarad a foci,de szívesen megy így a kosár edzésre és nagyon szeret sok smile-val,mert így szeretem az sms-t:)
Valahogy a vonzás törvénye....megint.

Élményt kell adni a gyereknek,lehetőséget és sok figyelmet...akkor minden hiányosság vagy tiltás pótolható.Már készülünk a mohácsi busó járásra...Szervezést igényel,de nagyon várjuk és ígéretünk van Cukihercegnővel is találkozni ott és biztosan meglepivel is készülünk neki,valami sweet-es verzióban!
M örül,mert-miattam-még június óta nem mozdultunk ki Bp ről....P meg egyenesen zsong...
Kb így

így tv-zik:)))
 
 


Ui:HgbA1C-7,0%-ami nagyon szép a Dr-Nő szerint:))))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése