2014. február 4., kedd

Mészöly-focisuli

Dilemma.
Tegnap  Mészöly focisuliból hívott az edző....
Addig-addig,míg m elérte(így-vagy úgy)
Hosszasan beszéltünk.
Szombaton látnom kell azért miért nyúzza a fülem.
Beszéltem a kosárlabda edzővel S.G-val is,végülis áldáűsát adta M próbálja ki és 1 edzést úgymond becserélhet a focival.Így lenne Hétfő szabad,kedd foci,szerda kosár,csütörtök foci,péntek kosár,szombat foci meccsek!Vasárnap...ki nem mondom így milyen lesz a vasárnap.

Nálunk nincs olyan,hogy a ruhaszárító nincs használatban....és ugye P nél is most lesz a ruhavarratás,mert indul a verseny-szezon.

De!Sokminden mellette szól,a foci mellett.kell egy férfiakból álló csapat is m körül.Apa nem velünk él,most meg hónapokra még külföldön is.....és a suliban is a kedvelt tanárok férfiak!
Egy kamasznak meg kell a férfi minta....

Fel van adva a lecke....
Ja,és ő már megmondja mit akar,sőt..ki is járja az utat a célért...
Csak üzenem azoknak a szülőknek akik még sopánkodnak akár a cumi elhagyás miatt,vagy a babakocsi elhagyás miatt...lesz még nehézség az életben:))))

Ez önfeláldozás a szülőtől...a sport meg leginkább az!
Viszont minden alapja a mozgás!nekem nem adatott meg...Sweetmami nem mozgott gyerekkorában,borzasztóan néztem ki és borzasztóan is éreztem magam.
A gyerekeim EZÉRT és nem csak ezért de sportolhatnak!
Szenvedés egy gyereknek aki nem mozoghat,nem sportolhat és ezáltal a gyerekkor megbélyegezett.Lehetőségektől esik el,nincs kibontakozás....
Akkor focira fel...Amúgy az általános iskola tanárai,nevelőtestülete igen sportpárti!
És minden innen indul ki!!!
Szombaton saját szememmel Mészöly-focisuli teszt...Azért kritikus szemmel fogom nézni!

Cukorbeteg a gyerek azért ez elég alapos szülői hátteret követel.
RroID karkötő a minimum.....be kell szerezni...névvel címmel elérhetőséggel és tuti lesz diab parti mert kiképzem a barátokat diabetesből:)
Sőt tervem M szülinapján a Csapat teaházba megy általam.Bizony!Fontos az iránymutatás.(Általában jóóóóó szokott lenni az általam szervezett szülinap):))))

M már kosár meccsen a suliban,reggel 6 50-et írunk!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése