2014. június 18., szerda

Bizik





Macik,a kedves kisfiúnak aki elvesztette Soroksáron a maciját.Természetesen fájdalomdíj-választhat,várjuk,hogy az édesanya jelezzen melyik lesz a pót-maci-ha nem kerül elő A MACI...merthogy Sweethomeban erre is figyelünk!

..és erre is..mi történik a szomszédban..merthogy itt mindig történik valami!!!



És a 2 kiválóság.Büszkeségeim.

Óriási gratuláció mind2 gyerekemnek!

M edzője S.G kosárlabdaedző hívott.Számítanak M-ra 2014 szeptembertől a Malév SC ben,versenyezni.Jövő héten szerdán Malév SC-megbeszélésre megyek.Sportorvosi kérdések és egyéb.
Atyaég!M nagyon-nagyon örült!Letelt az 1 év próbaidő,az edző nagyon profi diabosnak minősítette!

Én is hálát érzek a csapat miatt,a kosaras fiúk végtelen empatikusak!!!!!És hála az Igazgató Úrnak,amiért nem hagyott békén és az ő únszolására m a Malévhoz ment edzeni!És G bácsi és H néni a suliban,amit letettek az ügyben...örök hála!

Malév SC színekben újra leigazolják-ha minden jól megy.Még kellenek engedélyezések,de már a tény,hogy számítanak rá...ezt el kell érni!

P nagyival az albérletben a 4-en mi 2 lépcsőházzal arrébb a hatodikon.Ránktelefonál,hogy integessünk az erkélyen,csak a kezünket látja.Megzabálom!P nyaral a nagyi albérletében..és úgy elvan az üres lakásban..lelkes és eszik is!Vannak még furcsaságok!

A cukor nem mindig jó.10 fölötti néha,ilyenkor van dobálózás.Páncélba öltözve jobb a közelítés!

Hormonálisan változik...szerintem nem biztos,hogy a Humulin marad...Kihúzzuk a kórházi bentfekvésig,júl.7:)

Jó vércukrot Mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése