2017. április 22., szombat

P bronzérme a Kolibrivel

Bronzérem!








Indulás előtti kulisszatitok.Azért hozzátartozik az összképhez.A lányok annyira profik tényleg.Ha táncolnak már nincs is galiba,minden a helyén,a smink a haj a ruha tökéletes.ott már.
Indulás előtt:"hm,nincs toppom,leveszem a szárítóról.Ez vizes?????Nem baj,ezt veszem fel"-mondja P.De verseny lesz nem látszódhat a pánt a ruha váll részénél!-ez a következő mondat.

Mit csinálsz?
Eldobod a saját hajvasalódat,már nem számít mennyire varázsolsz Szülőként valami konszolidált fejet magadnak.Elő a hajszáritót turbó fokozattal.Keresés a fiókban szilikon pánt után.Vaaaaaaaaan!-ez a mázli.Le kell faragni a topból,mert a kivágás alatt sem látszódhat a top.Beszegés.És jön a szilikon pánt varrás,méretre igazítás.Próba.
Jó minden,sikerült.Száraz.

Bkv buszhoz indulás.Nem éred el,mert látod elmegy az orrod előtt.Sebaj,jön a másik,hétvégén 15 perc múlva.

És a dobogón csillognak a lányok,ahogy lennie kell!

Büfé ebédünk volt ott.Semmi baj nem volt vele.M a diabos hajnalban főtt ebédjét ette.Nem főzéssel fogom az időm tölteni,hanem pihenéssel.Képtelen vagyok koncentrálni most.Holnap kosármeccs,kb hasonló felállással,bár ott a táska tartalma hiánytalan,plusz diab táska is fullra elkészítve.Nem marad le a buszról amit kinézett és a ruha előző nap már a táskájában,kimosva,tiszta törülközővel.Ő M...
És P és M testvérek.Kölönböznek nagyon.









1 megjegyzés: