2017. április 27., csütörtök

Tervezhető programok,M osztálykirándulása

Nem lesz láblógatós a hétvégém.
Holnap egész napos továbbképzés,így előre dolgoztam picit,mosás és egyéb tekintetben,mivel szombaton is program és vasárnap kosármeccs Óbudán.

Szombaton néptánc fesztivál lesz egy közeli parkban és 3 óvodásom is szerepel(főszerep)-és megnézem őket,persze a főzés hajnalban lesz így mert kb délre érek majd haza a programról.
Vasárnap a meccs 14 órakor lesz.Igen kb délben indulás,ez is egy gyorsmenet ebédkészítés lesz.

Hétfőn szerintem én a pihenésnek szentelem magam,és még hálás is leszek,hogy lesz egy szabad hétfői nap:)

A kép Velencében készült,a láblógatós várjuk a hajót az esti induláskor...-de jó is volt.Bár az sem volt pihenés,mert pár óra alatt bejártuk Velence egy szegletét,de aktívan jóleső hiper érzéssel tölt el most is.
Iskolai kirándulásról jött értesítés a M osztályfőnökétől.Átolvastuk M-nal.1 éjszakát lesz távol.Azt beszéltük meg kérek némi infot az osztályfőnöktől étkezések tekintetében és M hasraüt,úgy szúr és azt eszi amit a többiek.
Nyilván plussz élelmiszer lesz nála és esetleg a bevált kornspitzet elviszi és becseréli a hagyományos zsömlét.Sok lesz a mozgás a 2 nap alatt,nem lehet gond!

Persze nem merült fel bennem,hogy nem mehet el!
Mindent megbeszélünk előre,minden helyzetre felkészülünk és ott M lesz az,aki teszi a dolgát.


P barátnője Családja elviszi P-át egy welnessre.Nagyon örülök,mert P lát család-modellt!!!Végtelenül hálás vagyok ezért a felajánlásért!!!

Fejben megszületett a nyári Cafeteria-nyaralásunk.Sajnos csak most utalták az összeget ezért nem is foglalkoztam ezzel eddig.Aki minden fillért beosztva él-mint én-nem tudok meghitelezni egy nyaralást.Ha minden jól alakul mindhárman jól fogunk pihenni...A svédasztal nagyon kedvező ott reggeli és vacsi tekintetében is,ha minden úgy van,ahogy..akkor a félpanziót választjuk és az ebédet kell "csak"nekem megoldanom diab tekintetében a nyaralás alatt.Azért nem szeretném,ha a cuki felborulna mert nyaralunk.nekem ott is fontos,hogy minden rendben legyen!!

Szeretem a tervezhető dolgokat!

Most pedig pont annyi idő van,hogy mehetek a lányom edzése véget ér-tissue,ami levegő akrobatika.És ilyenkor már este van ahhoz,hogy egyedül jöjjön haza.nekem még belefér,este 21 óráig farmerben nyomom,mert hátha még valamelyik gyerekem ügyében mennem kell....nekem minden nap kb 21-22 óra környékén ér véget,amikor már zuhanyozni is tudok egy fárasztó nap után....
...és jön az éjjeli..hajnali vércukor mérés,mert M is edzésen van,21 órára ér haza ma...és bizony a törülközőből csavarom az izzadtságot sokszor...elég biztosan vércukorcsökkenés áll be az edzés után órákkal...de az az éjjeli műszak....na szaladok,hogy odaérjek:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése