2023. március 12., vasárnap

Figyeljünk egymásra,magunkra

Dédimama jobban van egy kicsit....
Pénteken láthatom és nagyon várom már!!!

Továbbképeztem magam egész szombaton,fantasztikus előadóra bukkantam szenzoros gyerekeket illetően....És jelentkeztem egy előadásra,ami májusban lesz.És bizony beleástam magam a csecsemőkori reflexek témájába.Úgy tanulnék e téren valamit még,képezném magam de esélyem sincs hisz a pedagógus bérem egy harmadába vagy felébe kerül egy tanfolyam,amit nem engedhetek meg magamnak és az iskolába jutás nekem meg már felejtős ennyi minden intéznivaló mellett és egyedül viszem a csoportomat 2.éve nem vagyok elég energikus egy képzéshez,elfáradtam.

A héten remélem sikerül valamit elmozdulni a pulzus tekintetében és ami ezzel párhuzamos tud lenni kapok így 2 ovi-mentes napot ami felér most egy terápiával.

Közben adományozok.Kislányom ovis ruháit felajánlottam egy Ukrán kislánynak.ugyanolyan alkat mint P volt,hát boldog vagyok,hogy újraéledhetnek a bájos kis ruhák,cipők!

És hírt kaptam,hogy Barátnőm Nagyfia kórházban van.ketoacidózis miatt...M-nal egyidős és együtt lettek diabosok és nagyon követjük egymás útját....Az Édesanya írta mi hogy volt és közben homályos lett a látásom és Vele együtt sírtam én is a számítógép fölött....Mert mennyivel könnyebb életünk lett volna a fránya diab nélkül!!!
Viszont a Fiaink hősök!!!!
Ezt mindig megállapítjuk.
És most nagyon-nagyon szorítok P-ért és Édesanyának sok-sok erőt küldök,mert egy diabos gyermek mellett az Anyák is Hősök ám!Mindig tudják mi a teendő,jelen esetben is Anya volt a döntéshozó!💓

 

Mindenkinek kívánok jó vércukrot ,én Sweetmamiként nemrég jöttem fel a futásból.RR egész jó lett utána:126/76/67.Volt pulzusom,de jó,de jó!!!A lelkemnek is jót tettem!És a vércukrom egyenesen örült!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése