2023. május 17., szerda

Mindennapi feladataink,jó lenne egy 25.óra!

Azért szeretem az Apukámat,mert....
Ez a hét témája....
Nekem ez nem olyan egyszerű,de dolgozom a feladattal....
És pénteken az oviban az Apukák jönnek a gyerekekért....hm,ez nagyon jó nap lesz a gyerekeknek.
Persze itthon,dolgozom.Persze ma is 2 fogadó óra,igen nem a munkaidőmig tartott.Rohanás haza mert Lányom várt egy aláírásra...és tortáértmenni,elhozni busszal,ez sem kis feladat csúcsidőben.

Holnap szülinapozás este....remélhetőleg mindhárman összefutunk estefele erre az alaklomra.Hm,mennek az évek...Mikor picik voltak a gyerekek egy napig,sőt egy hétig tartott egy szülinapozás....most örülünk ha összefutunk egy nap egyszer egy rövid időre.

Pedikűrös vár engem holnap és már nekem is egy ajándék lesz ha rendbeteszi a lábam,most már megint fájdalmaim vannak.Nem mondom senki nem tudja de sok esetben nem kellemes mikor már vérzik a lábad ujja....

Ültettem snidlinget az erkélyre.Nővéremnél láttam,hogy szintén panel erkélyen csodaszépséges hagymái vannak.Hát nagyon várom mikor lesz nekem is hagymám,mert nagyon szeretem.

Kaptam hírt Dédimamáról,mindig jó érzéssel tölt el mikor hallom jól van a körülményekhez képest💝.
Jó ez a picit nyugis időszak így a családban,hogy kisebb betegségeket leszámítva mindenki megvan és különösebb aggódás nincsen.Talán azon aggódom most nagyon,hogy M diplomaosztóját most publikálta az Egyetem.Július 25-27-ig.És 26-ától befizetett utam van....Nagyonnagyonnagyon koncentrálok a 25-ére.Ott szeretnék lenni!!!!!

Holnap cukor -rontó szülinapi tortázunk./M tudja mit csinál/-ja igen a szülinapon is ott lesz a Diabetese!



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése