2014. május 13., kedd

Ez is-az is

 

hm,ez örömteli pótvacsi volt tegnap!
Azt hiszem M-nak van,s lesz története....
(P története is íródik:)
Nagyon szép M betűt találtam a neten:)

Esős napokra gyerekes szülőknek:)Amúgy az útkeresés most annak kapcsán kerül ide,hogy az utazás körül nem minden az eltervezett ütemben halad és akadtak bökkenők.Igazán nem részletezem és nem is lényeges,egyetlen fontos momentum:nekem kell ezt is megoldani.De megoldom.Végülis az én gyerekem szülinapja.Végülis lesz torta,lesz tüzijáték,lesz welness és talán zökkenőmentes utazás is.
Izgulok.Már nagy rutinom van az utazásban is,az összecsomagolni 3 napot..hm,mi az nekem így munka mellett!!!!
 
10 kis étkezés kiszámolva,ezt visszük.Interfodd ebéd csütörtökön jön,az a strandon ér minket...Vasárnap rokonoknál lesz vasárnapi ebéd.A kisebb dolgokat én számolom hozzá...ott vidéken nem kockáztatok semmit!Helyben nincs kórház!(ez az infó nem elhanyagolható nálam egyetlen utazáskor sem)
 

 

Imádják a vidéket!Ezért is született meg bennem,hogy akkor legyen strandos vidéki szülinap.-persze ez esetben fedett welness-.
 
Cukorbetegség vidéken viszont elvetendő részemről.Itt minden adott...óriási szerencsém van.Boltok sokasága....lehetőség a sportokra...és orvosilag is nagyobb a lehetőség,még orvost is választhatok,sőt kórházat is.(nem is szólok egyet sem)
 
Nagyon -nagyon jó hír:alig iszik tejet M.P is egyre kevesebbet,sőt alig.Régebben hiszti roham volt,ha nem volt tej itthon.nagyon óvatosan le lehet állni vele.Ritkán kefír,joghurt.
Jó hír:P is eszi a lúgosító mandulát.m gyakran számol kis étkezésekhez pár ch magot.
Tervem a lenmag beépítése:)
Szépen eszi reggel és este a búzafüvet.
 
A lúgosító lime és citrom nagyon gyakori ital nálunk.Már nincs Bolero.Ritkán diabetikus szörp van.
 
Jó hír,hogy a sulis étel zöme ízlik M-nak.
 
A Doktornővel jól működik az email kapcsolat.Mindent meg tudunk így beszélni,azaz "beszélni".
 
Július elején 1 napos bentfekvés lesz-mivel jó véreredmény született,így 1 nap lesz nem 1 hét.A nyaralás előttre sikerült időpontot egyeztetni,így nyaralni az idén már tudunk menni!!
 
M nak elég csak beszélnem az ételek jó hatásáról és veszi a lapot,idővel kéri vagy javasolja,hogy lehetne-e....És jó,hogy fogékony,okos fiú.
Előtte lapozgatom a fitness újságaimat,és hangosan megjegyzek ezt-azt.Óriási dolog együtt tanulni ezt az egészet.hatalmas infó az amit már megtudtam/tunk.
 
A környezetemben is észreveszek változást.Néha-én naív:)-azt hiszem mindenki Sweetmamit olvas:):):)
 
2 napig nem lesz liftünk felújítás miatt..azt hiszem mindenki fitness napokat tart,szerintem rutinosan előzünk majd..már mi nyomjuk rendesen az emeleteket:)-lift mellett is gyalogolunk sokat.
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése