2014. május 21., szerda

Tervezés és spontán dolgok

Igazán ezt úgy találtam...de megfogadom!:)

Gyereknap,nem elfelejtős!!!!

Már csak összevárom a színeket és újra gyümölcs saslikot készíthetek kis étkezésekre.Ha szabin leszek nyilván jobban megy majd a kreatív sweetkonyha.Egyelőre örülök ha kekszekkel megoldom a sulis hétköznapokat és az alma az ami napi szinten tízórai.

Kedvem lenne egy újabb welnessre.Már értem miért mennek síelni az emberek és miért tudják mások a szabadságot másra is tölteni,mint otthoni takarítás...A jót könnyű megszokni.Ráadásul egy strand program kiváló diabeteses gyereknek.Mozgás a köbön!
Még lehet szombaton beiktatunk egy uszodát.(,-)
Kicsi P.

Ovis úszáson még.Mázlista voltam,egy oviban voltunk,láthattam a fejlődését vagy éppen a hisztijeit.

Ők ilyen strandra vágynak.Duna:)

Dávod-de ezt majd nyáron.

Én ilyen strandra vágyom,de ez majd Bogláron.

És szivárványos buborékos Dunapart.A D vitamin pótlásra kell a napfény.A lehető legtöbbet-okosan-kinti programot tervezek a nyárra,mértékletes napdózissal.
 
A Boglári nyaralásra megkaptuk a tetőtéri,Balatonra néző szobát.A Billiárd asztal melletti szoba.Már törzsvendégek vagyunk,így megkaphattuk kérésre.Hűtő van a szobában és rendelni is lehet ételt(Interfood),főzési lehetőség is van,jól felszerelt konyhával.Spar,CBA és messzebb Tesco is van.Diabetes szempontjából alkalmas a hely arra,hogy nyugodtan nyaraljunk ott.-áldásos cafeteria és ugye a szakszervezeti tagsággal élvezhető az üdülő kényelme:)Erre is azt mondom,hogy előre tervezett és tudatosan tervezett nyaralás ez.(másképp nem működik)
 
A spontán élethelyzetekben sem esünk kétségbe,de nyilván a kapkodás hiányosságokat idézhet elő,így lényeges tervezési pontok így is szükségesek.
 Egy 4.4-el nekiindult edzéssel.....mondhatni borítékolható hipó...és ragyogóan megoldja.Olyan büszkén jött haza Kispestről!És okosan nem parázva.3.3-as az érték,gondolom kemény erőnlét volt....Ez is egy spontán élethelyzet.a diabosnak tudnia kell mérlegelni és ott és akkor dönteni.persze minden a táskában,a vacsi 50 ch szendvics volt.
Esélyes még a pótvacsi is.
Nagyon klassz ez így,mostanában rendben mennek a dolgok.Búzafű pipa,Varga gomba újra szedés alatt:)és a lugosításra feltétlen figyelmet fordítunk!Látszik nagyon.1-1 kiugrás van,de ez elmegy.
Citrom,lime napi szinten,én is iszom,azért én savas munkahelyi menza koszton vagyok délben,P is.Csak másnak is javasolhatom:-amit mi rendszeresen beiktattunk:)
  • citrom
  • lime
  • meggy
  • z.borsó
  • saláta
  • mandula
  • fűszerek
  • szezámmag.
Ami lényegesebb,hogy mi az amit kevésbé,sőt nem eszünk:tej,T.Rudi ritkán,joghurt,kefír néha,csokik mértékkel,
 
A Nutella-Norbi-az megy,ez alap M-nál és ezt nem is vonom meg tőle.Szereti.Ha már így alakult legyen amivel bűnözhet!
 
Nem iszunk már Bolero port,ritkán van diab szörp.leginkább víz,ásványvíz felváltva és tea.Citrom-lime ital,ez megy a suliba is.
 
A sajtok közül már szelektálunk,a finomra megyünk csak,így lecsökkent a zsírfogyasztásunk is.
 
A GI-re odafigyelve,a kenyér 33.3-as,ez finom és 90%-ban csak ilyen welness kenyeret fogyasztunk.
 
Néha már őrületességesen megjegyzek dolgokat ha más cukrosat eszik,vagy készül enni.próbálom felhívni a figyelmet mi miért nem jó.Idővel azt kell még megtanulnom,hogy mindenki maga felelős az életéért.Csak javasolhatunk,de senki helyett nem dönthetünk.
 
Gyönyörűséges vc-ot Mindenkinek!
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése