2014. május 22., csütörtök

Superman

Ma egy kismama az én órám szerint akarta megetetni a babáját.Az én órám ma dísznek került  a kezemre,mert ünnepély volt és gyönyörű köves az órám,de maga az órarész nem jár,nincs benne elem.Elegem lett,hogy óramű pontosan kell élnem,így lekorlátoztam a telefonomra.De legalább babáztam egy picit.....pici,édes babát kaptam a kezembe,hihetetlen jó érzés volt..mivel még volt idő az etetésig.Én igény szerint szoptattam mind2 gyerekemet.Volt tejem,sokáig szopiztak.P csak anyatejen élt 8 hónapos koráig,semmi mást nem fogadott el!Csoda ha most is fényevő...

Reggel így kávézom.ala Rubint Réka:)De én nem tejszínhabozok!!!

 

Tegnap este sütöttem.Látszik is.Megint égés,már hólyagos,holnap fakad ki aztán véresen sebes aztán majd elmúlik.De kész a süti:)

 

Gyümi saslik,várom!

 

 



Jó vércukrok,csak ilyen a hangulat:)

Vacsi-smile


Zöldiesítünk!


néha becsúszik a fehér lisztes leveles tészta,kakaóval,fahéjjal-és a titkos fűszerekkel.7.04 ch/db.Nem emel vc-ot,de mellette normális ch-k kellenek amik tartanak is vércukrot.Mert ez fel,aztán gyorsan le..

Ma Superman pólót vasaltam M nak az éjszaka után.Még ma is mondta este milyen rosszul volt az éjjel és iszonyat éhes volt.
Végülis utazás holnap,a gyerekek iskolában.Munkahelyem által utazunk.Szerencsére saláta svédasztal is lesz!Akkor mehetünk!:)

(Vacakol a számítógépem-nem kicsit-lehet,hogy kényszerpihenő lesz a blogolásban:(((((



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése