2014. január 18., szombat

a-ból b-be jutás

Amikor fehér hattyúból..

fekete lesz...
 
Valahogy én is így alakulok át,folyamatosan,mert ugye meg kell dolgozni a Sweetmami címért.Én láttam a filmet,ott is azért nem adták könnyen a szerepet.Az élet simán rám"sózta" ezt a diab életet,de most van az átalakulás.....a cél felé.Néha gondolkozom azon mi az amit nagyon nem jól csinálok.Amit nem kéne,vagy másképp kellett volna.Képeket posztolok,recepteket,és ezt sokan olvassák.Remélem,nagyon remélem,hogy melléfogásaim nincsenek.
 
Egy vígasztal,a cukorbetegség mindenkinél más.Másképp hat a szervezetre egy-egy étel,más Inzulinok vannak,így más hatások.Én is csak ötleteket "lopok"innen-onnan,sok helyről.
Valami működik azért,bár van izgalmas majdnemhogy vészhelyzet,de..orvosoljuk!
Kezdeti fehér hattyú
 
P van középen-spárgában...az alakulás stádiuma:)
fekete övesektől tanult!!!
 
Ma is ezt teszi csak már az életben...hogy fekete övessé váljon a Diabetesben,ő is átadhassa tudását majd..
kezdetek...
 
mostanában..
 
Abban bízom,hogy a gyerekeket látva el lehet jutni egy jobb szintre,kemény munkával,kitartással...
Legyen ez a kezdeti képem és majd nyáron már 1 éves diabos múltammal felteszek egy másik képet:)
Pontosan ez a kép az ami még vagyok.Bázis(orvos team) kell mögém-Bank-hitel(kontrollok)-szépen lassan összeszedett infók(net,könyvek,tapasztalatok)-,egy másolható személy(pl egy diabos személy)-plakát-,és olyan mozdulatok ami célra vezet...
Na persze megvan bennem a humor,mint látszik,ez már visz előre,és bizony már van azért infó,tapasztalat mögöttem,haladok...de remélem nyárra ez a fotó azért átalakul...(nem bikinis átalakulásra gondoltam,bár....majd nyáron kiderül)Sweetmami-DiabMamivá alakul?(kénytelen,na meg öregszik is...)

Nos,a lányom és barátnője kedvenc állata....nálunk vendégeskedéskor.Kérdezem én ki az egyéniség közöttük?Vagy létezik 2 testben egy lélek??
Szép napot mindenkinek.
 
Ma éjjeli mérések a kontroll előtt,tehát éjjel 12 és hajnali 3...gyanítom,hogy Mosolyka könyve lesz az "áldozat"és olvasni fogok...
hétfőn meg nagyokat ásítozni....

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése