2014. január 13., hétfő

Eldávidosodás

Na nem éppen így,de 3 dobozban van a tízórai mára..Mindig meg kell kérdezzem mire mennyi ideje van,mert bizony néha csak bekapni tudja a ch-kat....
Dió-5 ch,mogyoró-földi-5 ch és sárgarépakarikák 5ch.Mivel azt mondta van ideje rá,így bedobozoltam.Magokat szeret mostanában enni,olajos magvakat,de a répa kompromisszummal benne van!
"Anya,biztos ez a T1"?Na persze,hogy biztos!!

Végülis a nem mindegy milyen ch evészeten múlik az egész nap,az én éjszakám is!!!

Ezért lényeges,hogy a blog tényleg szóljon arról,hogy mi a mellékes történés a családunkban.Mert minden mindenre kihat.Van ismerősöm aki nem olvas mert személyesnek tartja a blogot,valószínű ő nem érzékeli ezt a minden mindennel összefügg.
Én tudom,akinek leesik úgy a vércukra.....és bizony ehhez hozzájárul nem csak az étkezés,hanem a külvilág minden egyes rezdülése..Amúgy nálam is mindig van hipós csomag-keksz és szőlőcukor-még amikor m nem volt cukros már hordtam mert kisegített egy-egy szituációban.

Visszakanyarodva a répára,legyen mindig otthon!Nagyon jó rágcsa!!!

Még egy kérdésre válaszolva,a palacsintát készre sütöm és alufóliába összecsavarva mélyhűtőbe teszem,ráírom a ch-tartalmat.Nagyon praktikus tud lenni,mert többféleképpen felhasználható.A recept este megy a blogra!

És még egy kisujj is nehezíti a mindennapokat,edzés szövődmény?Bizony a kosárlabda nem kímél...Még meglátjuk...Csak nem kerül sínbe?!!M ujja,majd az edző eldönti.Ő már több ilyet látott.
Még mindig kűzdelem van a ch-szekrény alig ch-s finomságai körül....

Itt van az eldávidosodás,még írtam erről kezdeti bejegyzésben..A tinifiú aki 4 évesen lett cukros és 14 évesen már nem érdekelte a dolog,lazán evett-Dávidosan:mondtam rá én a kórházban.És ilyenkor mondom mindig M-nak:"Eldávidosodtál"!!!!Vagy minden tini ilyen???!!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése