2014. január 13., hétfő

Szülinap

Meglepően sokan gondoltak ma rám...Én,aki nem ünneplek szülinapot,sőt...aki közvetlen ismer már tudja életkor mínusz 3 év:)))És azt is "tudom,nem ünnepelsz,de gondoltam rád"...azért így mégiscsak ünnepelnem kellett:)De akkor 35,igaz???

Nem vittem túlzásba,de mégis kedveskedtem a gyerekeknek az oviban,egyszerű,kekszgolyóval,Eritritolos volt.Valahogy nem lett volna kedvem egy márc édes tortához...hogy azzal kínáljam őket.Diabetikus keksz-Eritrit-tej és kókuszreszelék,muffinpapírkákban.Ünnepélyes és egészséges!

Na meg aztán a Bobajkás-üzlet-torta bőven elegendő volt.Nem éreztem azt,hogy még...még ennem kell.Elég volt egy nagy szelet máktorta...És ez így van jól.Hosszú ideje nem érzem azt,hogy de tele ettem magam....karácsonykor sem volt beevés,szilveszterkor sem és így a szülinapi torta sem telített el.Naggggyon jó érzés a könnyed pocival járkálás!
Jobban bírom a lépcsőzés miatt a megterhelést is,amikor lehet lépcsőzöm,egy nap rengetegszer ugye 12 emelet...Ajánlom másnak is kipróbálásra.

A gyerekek sem nyafiztak tortáért még,bár a nyalóka lecsúszott volna még,bár ezt én vétóztam meg ott a boltban.-Bobajka-.

A szülinapom hosszúzással telt a munkehelyemen,elmaradt a welness kenyér vétel a boltban,így M mást számolt vacsira,de a melegszendvicset akármilyen kenyérből nem készíthetem,mert beleragad a sütőbe és ch-t veszítek....No sebaj,így is megoldottam,majd holnap.Ja mert akárhol nem is kapni welness kenyeret!De ezt hiába is mondom azoknak akik autóval megjárják az üzleteket és pikk-pakk megy a vásárlás.nekem a sweet-konyha feltankolása legalább 4 boltból ollózódik össze úgy ahogy.

Itthon sem volt másképp.Egy versenyre készül P.De igazán elég belekérdezős dolgokat érintve.....vagy 10 fejezet hangos olvasásra kényszerítve engem,elolvastam neki-torkomat nem érzem-holnap még edzés előtt megnézzük a kérdéseket és akkor szerdára irány a verseny.Közben benne volt egy fél 7 es vacsi-számolással és egy 7 ételsorból álló ch számolás a holnapra,mert edzésnap,foci és tesi óra is.A vacsit még délután készítem neki mert az iskolánál találkozás M nal,táskacsere és abban lesz már a vacsi 50 ch-ra nézve.Buszon éri rendszerint a vacsi,az inzulint még az edzés közben kell adnia,18 órakor.

Ma éppen elnéztem neki egy figyelmetlenséget,mert annyi mindenre kell figyeljen egész nap.Mindig időt kell néznie és számolnia.Ez energia és bizony figyelem.Ezer felé ő sem tud figyelni és neki ez a diabos téma a legeslegfontosabb!!!!!

A könyv felolvasás közben csörögtek a telefonok szülinapi köszöntésre...hát így ment ez az én szülinapomon...

De Ronaldo aranylabdás lett és M nagyon szereti őt,így már nekem ez ajándék,hogy M örül!!!

Az emléküvegemhez kiválasztottam az üveget-F-merthogy többen jeleztétek elkészítitek,várom a Sweetmami oldalamra a zárt csoportba a facebookon a fotóitokat.Aki szeretne Sweetmami oldal csoport tag lenni csak jelölje szándékát és visszajelölöm,mostanában szabályos eszmecsere alakul ki egy-egy témában és ez jó!!!!

Tehát akkor így 35 évesen is:)))))Kívánok szép estét Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése