2020. november 16., hétfő

"Elvitelre"

Hálás vagyok,hogy feltalálták az Inzulint!💓🙏8 éve esélyt kapott M egy életre amiből egy van,és volt,hogy rezgett a léc 1.6 os vércukorral,de megoldást nyert az ügy🙏🙏🙏!...és igen..van a napnak más üzenete is,de legfőképpen most így érzem.Itt a Covid...dolgozom.érintetten autoimmun betegsége van M-nak aki otthon van(online egyetem)Napi 9 órát töltök egy helyen ahol igazoltan van Covidos megbetegedés ,hallom a teszteltetést végzik gyereken,felnőttön egyaránt..és hazamész.kezet mosol,átöltözöl és leveszed végre a maszkot ami non stop 10 órán át volt rajtad mert utcán is kell,boltban is kellett....És arra gondolsz,ugye nem hoztad haza,ugye nem kapja el a M a Covidot???

Aztán jön egy rendelet délben csak ügyeletet tarthatsz az oviban,senki más nem jöhet.Újabb gondolatok....mert gond van...mert itt van...mert már mindenütt Covid van.
És nem tudod mitől félsz jobban....ha maradjotthonban vagy abba őrülsz bele,ha mész dolgozni akkor a tudat,hogy mindenütt ki vagy téve a fertőzésnek....

Beszélsz Anyukáddal,aki gyógyulgat a rákból és nagyon pozitív a felfogása.Feltölt hisz Ő ad erőt neked💓Felköszöntöd a Dédimamát aki 91 éves...Istenem....91 éves!🙏Jó látni Őket,erőt adnak,a jelenükkel,hogy vannak!És jól vannak a lehetőségekhez képest.
Hírt kapsz a Nővéredtől aki szintén erős,mert tolja a sulit egyedüliként,mert már mindenki Covidos körülötte és a sulinak még mennie kell(kis faluban).És büszke vagyok Rá🙏💓-és nagyon szeretem!
Hírt kapsz online a Párodtól💗,hogy "ördög és pokol van idebent"-a melóhelyen....veszed az infókat a külvilágtól online....mindent online.

A gyerekeknek ma megnyitottam a babakonyhát,mert már lehetőség volt rá,miért ne?-alapon-2 gyerek mehet be és ők ügyelnek a rendre,miegyébre.Arra lettem figyelmes,hogy még vagy 8 gyerek ott sündörgött és széket vittek,vagy a polcon könyököltek "elvitelre"étlet rendeltek a 2 fős személyzettől.
A gyerekek már az ÉLETET játszák."Elvitelre"-mekkora jelentőséggel bír!
És játszom a gondolattal,a látottakkal.....Milyen világ ez?

Már nem értem haza az online jóga órára,mert egésznapoztam az oviban...Magamtól lesz elvonulás,figyelem befelé...holnap 5 ó 35 perckor indulok dolgozni,hogy a 6 ó-ás nyitásra beérjek.Hogy keressem a pénzt....hogy "elvitelre" megvehessem azt amire szükségem van...

Egyet nem szeretnék....

"Elvitelre"-élni.

Kell az ott és akkor,kell a nyomot hagyás,kell az idő...mindenre időt szánni,leülni,lassan,nézelődni,gondolkodni,merengeni,csak úgy lenni....a VALÓSÁGBAN.
És valakivel lenni!Valakikkel lenni.beszélgetni,megosztani,érinteni,átadni,sugallni,kacsintani....
Kell AZ ITT ÉS MOST!

Istenem,egy dolgot tegyél meg:"Elvitelre"jó messzire örökre vidd el a Covidot innen!








 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése