2021. március 13., szombat

Karantén 1.nap

.
10 nap helyett 11 nap lesz a karantén mert ma is lett itthon egy pozitív teszt (M)és egy negatív teszt a negatív teszt ment a laborba még egy biztos ami biztos-ra.
Márc.15-e hétfő.Hajaj.Így biztos csak kedden tudok eredményt....Jön a várás....

Nekem így 2x orrpiszka,ami nem kellemes,de nem is én lennék...

És igen nem is én lennék.A gyerekek összeölelkezve  üdvözölték egymást a pozitív-tudatban és nekem hát nem éppen jólesően közölték,hogy tudták mert én nem voltam lázas és semmi bajom nincs.
Végülis vannak tüneteim fáradt vagyok,ég a légcsövem,köhögök és vacakul vagyok...,de ám legyen...akkor "játszuk azt"hogy semmi bajom.
Nagyon nem esett jól pont tőlük akiket őriztem most is a lázban és nem voltam éppen jól de viziteltem a szobákban....
Elpakoltam az ágyneműmet hisz én negatív vagyok nem vagyok beteg-mondták a gyerekek.

Nagyon kellemetlen helyzet ez így.2 azonnali pozitív teszt mellett én negatív.Azért ha a dolog másik oldalát nézzük piszok erős vagyok hogy ezt sem tudtam benyelni!-azaz még nincs meg a végleges eredmény,de legyen úgy negatív maradok.Hát ez amúgy elég furcsa de én így  nem leszek soha Covidos.Mindig mondtam pajzsom van Covid ellen 😊

Ja igen mert nem lettem lázas és enyhék a tünetek a gyerekekhez képest akkor én már ne is nyafogjak.
Rendben.(már kibőgtem magam)és akkor úgy veszem-köhögve is-hogy én csak arra vagyok itthon 11 napig,hogy kiszolgáljam a pozitív gyerekeimet.

Hát az első nap elég balul sült el.....
Közben megkaptam a PPT-mhez a kérdéseket.12 db ot!!!!!!!!!!!Anyám!
Nemzeti,etnikai,blabla szinte idegen szavak szótárának tűnik,de elkezdtem....Nem lesz már online próbám itthonról csak az éles minősítés csütörtökön.Azt se tudom milyen program kell a védéshez jó lesz-e M gépe,lesz-e wifi és stb.Semmi segítség csak én meg a Portfólióm.Hát eddig jutottam.Karanténom 7.napján olyan bitang jól fogom venni az akadályokat....Ugorjunk neki!!!!!!!!!

És hálásan köszönöm KÜLVILÁG a sok megkeresést és gondolatmegosztást így vagy úgy!!!!!!!!!!!Nagyon jólesik!
És a szomszéd nénire írt Messenger üzenetre megoldás is született amit itt is nagyon köszönök NEKI!💓
Páromnak💓,hogy elsírt bánataim könnycseppeit letörölte online az arcomról!!!!!!!!
És a mintavételes srácnak hogy 2x is profin végezte a munkáját!!!!!!!!!!
És a Rokonoknak akik így-úgy ontották a sorokat üzenetben!
És kedves Blog Olvasók csoda történt.Én,aki mindig nagy igyekezettel zavarom el a galambot az erkélyről ma nem tettem.Jólesett,hogy betért az erkélyemre.Ő a KÜLVILÁG....

Cukik nagyjából nyugisabbak,láz szűnőben M-nál.Covid benne van,diabos találkozót tartanak.Hát nem semmi azért amit egy szervezet kibír!!!Diabetes és Covid együtt.Atyaég.Álmomban nem akartam volna ilyet hallani......

Este:
M lázmérőt kért....valami kezdődik újra....
Drága Covid!
Egyszer s mindenkorra értsd meg:NEM VÁRTUNK!!!!Távozz!!!
 

3 megjegyzés:

  1. Nálad a negatív gyorsteszt után nem is vettek mintát a garatból?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még egy orros teszt jött és az kémcsőbe majd zacskóba.Garatból kellett volna??????????????????????

      Törlés
  2. A PCR teszthez mindkettőből kellett volna mintát venni, azért nem szabad enni, inni előtte hat órával. Ezeket a laboratóriumban vizsgálják, ezek mutatnak pontos eredményt. A gyorstesztek, aminek gyorsan meg van az eredménye, nem annyira megbízhatóak. Amit a gyorsteszt pozitívnak mutat, az biztos fertőzés, a negatív lelet nem jelenti azt, hogy biztosan nem vagy fertőzött. Ezek szerint a mentősök a gyorstesztekkel dolgoznak. Majd a laborban alaposabban megvizsgálják.
    Remélem, már jobban érzitek magatokat!

    VálaszTörlés