2013. szeptember 3., kedd

Beszámolók

Ez a bölcsesség kő-nek ionduló kő..az erkélyen várakoznak,lemostam.Befestésre várnak.A gyerekeknek gondoltam,ha az iskolát alá kéne támogatni,jutalmazásnak.De!!

Hazajönnek,rutinszerint kipakolnak,edzés...este találkozunk,még mindig bírják és csacsognak,mesélik a napot..és pozitív a beszámoló.Az egyik jól érzi magát-M-mert sikerélményei vannak,a betegségét beleértve is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nos jó környezetben persze.És finom az ebéd,a brokkoli is-"eddig nem értem miért nem ettem meg"-mondja.

A másik elmondja mi miért volt jó,és tanultak egy új játékot.

Én meg?Nem tudok beszélni az utcán ha kérdeznek,elérzékenyülök.M-t látom a tesiórán tornázni az udvaron..és könnyekbe török ki...mert....bírni fogja?Megette a csokit?És tényleg nem felejti el az Inzulint????ÁÁÁÁÁÁÁÁ,ez nagyon nehéz.És a fülemen egy fülhallgató,már beszereztem egy rádiót figyelemelterelésre...-Lidl,1500 ft-azt hittem ez működni fog.

Szóval a köveket készíthetem magam,nak..rásegítésre,hogy az oviban is Rendben és Úgy menjenek a dolgok..ahogy KELL!!!!Mert bizony a picik beszoktatása sem kis feladat!
És bátorító köveket fogok morzsolgatni,önmegsegítésre.
Rózsakvarcot beszereztem:))))))))))))))))))Van egy marokkövem...Pár napja írtam erről:)

M dobozait üresen hozza.Az ebéd ízletes és finom.A tanárok maximálisan piros pont,és az Igazgatóság is!!!
A P üresen hozza vissza a dobozát!Ez aztán az eredmény.Bár ő is lapra írja mit vinne:fél kifli,1 sport szelet és diabetikus keksz és meleg tea.Egyem is meg!!!
Amikor a dobogón áll....ez ösztönzi,csak a tánc.Már elkezdődött az edzés,így visszabullen,és eszik,mert ledolgozza.Bár azt eszi amit ő akar,na ebben lesz feladatrészem,ebbe csempészgetni ezt-azt:)
A répát meg sem szagolná így...A koronás dolog bejönne neki...Perec nasi simán lecsúszna..
 
J R K és Sz N!
Hát így beszélek még csak a betegségről is...Nem tudok,csak írni.
 
De környezetemben élők:"jó,majd elolvassuk"-mondják.Köszönöm!!!
Hamarosan 5000 olvasó,azt hiszem azért olvassák.Nem beszélek róla de csinálom a dolgom.És azt hiszem a gyerekeim attól is kiegyensúlyozottak,hogy nem beszélek róla,de csinálom a dolgom.
 
Ui:magam bátorítására a zsebembe teszek egy motiváló követ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése