2013. szeptember 2., hétfő

Egész napra

Reggeli a ritkán tejjel...ami itt Eritritollal készült kakaó lesz.A többi még a hűtőből,fél 8 ra kell suliba menni,a 7 órás reggeli így jó.


Ez a napi!!!És az ebéd a suliban.Örömhír!!Finom volt az Eurestes ebéd.Az osztályfőnök lement M nal az ebédlőbe,megnézni hogy megy ez az időre evés...A dietetikus hölgy várta M-t a sulimenzán,hogy lássa tényleg ott van-e M nak az ebéd.54 ch volt.Itt a pótlásokat én fogom rendezni,de még ch értékeket nem kaptam.Ma visz be +5 ch-t,minden eshetőségre.És igen oda van írva az étel mellé M-é és időpont mikor kell melegíteni!Kérem szépen működik!!!!!!!!!És semmi extra,nem fizetek csillagászati összeget és komolyan mondom csak figyelem kérdése és az előrekommunikáció!Köszönöm a segítséget a sulitól a konyhától!!!!!!!!!!!!
 
A gyógyszertárban:kiváltottam az Insulint.Kibontottam a dobozt ott megnéztem sértetlenek-e a z Insulinpatronok.Megkérdezte a hölgy mit csinálok.Nos,ellenőriztem az Insulinok épségét.Ha elpattant,vagy sérült a patron a M nem tud Insulint adni.Tehát ha sérült akkor ott csere!!!!!!!!!!!Na itt van az amikopr szőrőznek az emberrel.De!!!!!!!!!Máskor is ott nézem meg a patronok állapotát!Ez szabály és így kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bármennyire nem tetszik ott a patikában..
 
Edzés miatt valószínű buszon lesz a vacsi,ezért a leegyszerűsített üdítő és kakaóscsiga 37.5 ch-s.
A pótvacsi már este 21 órakor,ez már itthon és kitalálható.A többi készen.
 
P fél kifli sajttal,diabetikus kekszet kért és reggeli friss teát.Ő ezzel ragyogóan ellesz 4 óráig!
Kakaó,extrahabosan????Cuki kis Zizikém:))))))
 
Ez az a pontból b pontba jutás.Nálam az alsó kép.Nálad????????????????????????????????
Szép napocskát mindenkinek!!!!!!!!!!!
 

2 megjegyzés:

  1. Kitartást, örülök, hogy jól indult a suli, és nem volt semmi gond! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziiiiiiiii!Azért a suli már nem az otthoni napirend és energiaszükséglet!!!De igyekszünk összehozni az eufória érzést...Szép napot Fanny!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Törlés