2013. szeptember 15., vasárnap

Heti készülődés

Tegnap nem sokat neteztem-,főztem,vagy beszereztem a heti főzéshez,étel- csomagoláshoz a kellékeket,Sport szeletek a mindennapos tesire,hipós csomagok pótlása a suliba,100%-os üdítő a hűtőbe,ha pótolni kell...33,3-as kenyér beszerzése,megengedtem magunknak egy Norbi nutellát-ez a hét extrája-300 g-os 1100ft kb.
Az ebédek menüsora mellé megkapom a hét ch-értékeit is,ez remek mert ennyivel tudok pótlást készíteni.
Alapból kóla light nem kell majd,mert nem kell"étellenyomós"rásegítés.
Aki fogyózott és valaha olyat kellett ennie amit már unt,vagy nem szeretem étel,akkor a kólalightozás be szokott jönni.

A hűtő feltöltve,pár joghurt,puding,kefír,túró rudi,zöldségek,márkázott vaj a margarin helyett-köszönöm Boszorkánykonyha tulajdonos-,már nem eszik meg a Margarint!-hosszasan foglalkozva a Margarin hatásaival és minőségével egy tanácsot kaptam,a Margarin legyen a tiltólistás-.

A sport szeletek a táskában,az edzésre is....van kéászenléti hipós csomagocska előre legyártva.3 szőlőcukor,5 db háztartási keksz...
Kisebb náthát zöld teával és citrommal orvosolunk,egyelőre még bevált,remélem szövődményes nem lesz és az orvost megúszhatjuk.

Töltődésnek pedig Radics Gigit kaptuk,a csodás hangjával egy koncert erejéig.Havanna lakópark közönségének énekelt,én köszönöm,elismerésem !

A hűtőből kész ch-k várnak,sütik 3,ill 5 ch-ra nézve,a rétes amiről már írtam,az 15 ch,és Petrának egyetlen pogácsája amit megeszik is fagyasztva,minden nap azt teszek neki,mert azt eszi csak meg,de így a tízórais dobozka üres marad,és ő is szereti a Norbi Rudit!
Aligpihenős,ide-oda menős,főzős hétvége után állok elébe a gumicsizmás,esős hétnek...És a jövő hétvégének ami Sportválasztós rendezvényes nap lesz...tehát a szervezés indulhat előről:)

Szép hétfőt mindenkinek.
Ui:Garfield szerint ha nem szereted a hétfőt,csinálj 2 vasárnapot!-milyen igaza van!

2 megjegyzés:

  1. Sajnos a márkázott vaj hátránya pedig csak annyi, hogy magas lesz a koleszterin! Nem eszik meg a margarint, kell a koleszterin!!!

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére minimális vajat is fogyasztunk!De köszönöm a tanácsot!!!Figyelni fogok erre-is!

    VálaszTörlés