2013. szeptember 11., szerda

Hétvégi rákészülés

P ismét úszni kezd...Még jól beilleszthető a napirendbe és kiváló lehet étvágyhozónak:)Iskolai kereteken belül megy,lelkes volt,az ételcsomagolásnál bajban leszek,délutánra kell és nem romlandó,nem édesség és nem gyümi,zöldség...
 
A hétvégére elég nehéz lesz időbeosztást tervezni,mert ezer a teendő.Nincs semmire időm,állandó értekezés a hét...nem látom a gyerekeimet...Lett volna még munka jellegű teendőm is,de elvállalni nem tudtam,és itt volt a nem tudom elvállalni mondatom,mert akkor a gyerekem nem eszik..Nem rendeltem ételt a hétvégére.Joga van nem menzai,rendelt ételhez is,amit szeretne enni....Néha a külvilág nem érti miért nem vagyok bármikor mobilis,hát azért,mert a gyerekem figyelmet igényel,pici összehamgoltságot és bizony ha most nem hangolódik,akkor nem is fog a későbbiekben sem.
Kéne előre gyártanom némi péksütit cukormenteset,mert akkor az már jó lenne P nek is az úszás utánra.És nagyon jó,ha a fagyasztóban felcímkézve ott van némi ch,hihetetlen segítség.Találtam CBA-s áfonyát(1700ft/1 kg)Télire bezacskózom,remek lesz az zabhoz,sütikhez.Olvastam az áfonyáról igazán fagyasztva is remek vitaminpótlás,minimális értékes anyagot veszít a fagyasztás miatt.

P táncol a hétvégén,tehát fellépés is lesz.Hozott egy roky szórólapot."Neeeeeeeeeeeeeeem"-törtem ki.Hihetetlen energia és autódidakta lendület van benne,leszervezi magának ami mozgás és még edzés után is sasszézva jön haza...

És még valami pozitív,tegnap "kikérdezéskor"M beszámolt,hogy szerda a legjobb napja a suliban,mert együtt ebédel a többiekkel.Nos itt megkönnyeztem.1 nap tud a többiekkel enni,a többiben időt nézve ugye lehetetlen...Fél 1 kor készítik az ebédet M nak,idő van..Inzulinhoz igazodva.

És még valami S.Norbi Update Zsigulija....Szorítsatok,hogy minket válasszon Norbi egy kör taxizásra,jaj nagyon jóóóó lenne!(Facen olvasható a kívánságom az Update Zsiga-taxi bejegyzések alatt)
Szép napocskát mindenkinek.Ma Sweetmami fodrászhoz megy 3 hónap után.Lehet,hogy megmutathatom itt is magam?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése