2013. szeptember 16., hétfő

Élj a mának?

 

Reggeli kávé mellett:olvastam egy cikket a facen.....egy kisfiúról és az ő történetéről..aki már az angyalok között van....Egy percet sem tétovázok az orvosválasztással és igen amit megtehetek azt megteszem.Nincs joguk azt mondani"élj a mának"-mert sajnos az orvosokat ez érdekli,örülj,hogy vagy ma,hogy holnap mi lesz????Az esélyt sem megadva:én szeretnék holnapot,ezért kell legyen egy út,aki gondosan-mégha nem is 100%-ban-de tanácsot ad,javasol,és figyel-picit!
Sok megjegyzés érkezik lassan 55 db hiányzó olvasó és 5000 olvasóm lesz,tehát érkezik komment!!Amit köszönök!-szóval van aki szerint ez túl naplós,ez túl kitárulkozó iromány.A családi lapokat osztom itt le.Bizony!Ez a célom!Lássák,lássátok azért Magyarországon nem oly egyszerű,és ha most is azt mondom szinte szájzárral ébredek....mert összeszorított szájjal,fogsorral ébredek....annyira stresszes a levegő...nem túlzok.1 kávé..és regenerálom magam,egy reggeli halk relax zene..hogy fel ne ébredjenek a gyerekek,hűtőből kipakoplva a napi dobozkák,a teafilter lóg a vízben...átfutva a reggeli hírek,mert nem nézek tv-t-okkal-és várom a mát,ahogy az orvosok mondják!Csak ezt éljük túl.
A holnapra nézve nem is igazán bizalomgerjesztő nézni...minden oly drága....még az anyagi részét sem kordináltam,és vannak kilengések,de Sweetmami B-verziója gyakran életbelép,varázspálca elő...és észrevétlen megoldódni látszódnak a problémák.

Ez a kisfiú történet felkavart,az orvoslás,ami aggasztó és ami ezzel jár.A közgyógy igazolványunk még nem érkezett meg....Hihetetlen!

És igen,a blog azért íródik,hogy aki hasonlóképp él,lássa nincs egyedül....Nekem jó,mert megoszthatom,és van akinek jó,mert olvashat olyat amit az újságok elfelejtenek...Nem vezércikk,nem az.De az élet....

20 perc és indul is az élet,hasfalba szúrás és számolás és óra nézés,3 óránként étkezés és figyelem és mérlegelés..mindez egy 12 éves gyereknél,aki mindezt egyedül viszi végbe...Le a kalappal!!!!Nagyon büszke vagyok M-ra!!!!!Smile neki:
Gumicsizmamentes-már nem-napokat!!!!Hallom,esik...:(((
 

2 megjegyzés:

  1. Ne törődj azzal, akinek nem tetszik. :) A blog is lehet egy terápia. "nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" alapon. :) És az orvos nagyon fontos!! Ha úgy érzed, hogy váltani kell, akkor válts. Nagyon fontos a megfelelő orvosi háttér, főképp gyerekeknél... Kitartást, veled vagyunk! <3

    VálaszTörlés
  2. Légy olyan, mint az időjárás! Olyan, amilyen. És Fanninak igaza van.

    VálaszTörlés