2013. szeptember 27., péntek

Idő

Legyen megint az idő...a téma:..mert az nekem soha nem elég...
Elnézem mások sétálnak..eközben én futok...
Máson nincs óra,én mindig azt bámulom...
És más nem gurul be,ha elmegy a busz..én futok....mert még hátha kinyitja....
Van biztonsági ébresztőm,tehát nem egy dologra ébredek,hogy hétköznap,hétvégén is fent legyek,mert fél 7 kor Inzulinadás van!!!
Nem tudom mi az pihenni...már nem is foglalkoztat a gondolat.Most összeszedtem az 1000 papírt a lakásból,hogy rendszerezzem a teendőket egy füzetben...az idő...pénz,lehetőség és maga az élet.Szerintem fontosabb a pénznél is....
És van,hogy várunk valamire,néha nehezen múlik el az az idő...kivárni azt amire várunk...mert a jó dolgok nehezebben jönnek el.Pl Norbi-Update Taxizása.
Várható egy blogbejegyzés,ma egyeztettünk időpontot,már megvan!!!!Hihetetlenül jó érzés,hogy kiválasztottak lehetünk.Meglepetésszerűen írok majd a történésről,taxizásról!!!Hamarosan.
 
Van egy ismerősöm,aki horgászik,rendszeresen.persze kértem,hogy hozza el nekem az Aranyhalat,mert kívánni szeretnék...Nem történik meg,soha nem kapok aranyhalat...-egyszer poénból én már bizti hoztam volna csak úgy,üvegestől:))))-de nem vagyunk egyformák!!!
Így kénytelen vagyok egy listát vezetni az álmokról,kívánságokról,mert ha nem is előbb,de utóbb teljesülnek!IDŐt hagyva nekik!
Mert amit nagyon akarunk..teljesül/het..lásd régebbi fotóalbumokból...ami jár az jár..Irinával a színpadon!
Levente Péterrel a színpadon...
:)
 
 

:)))

Az arcra van írva...

Megkapta!

Olivabogyóóóóó
..és igen,ami jár,az jár..
 
Hétvégére felkészülve:már szerencsére a maradék ételeket fogyasztjuk a hűtőből és én főzök.Nincs rendelés,elvileg itthon leszünk.Begyűjtöttem pár jó és hasznos receptet,egyet mindenképpen kipróbálok.
És,hogy mindenre jusson kellő időm,kb megtervezem a 2 napot.A munkám is ilyen:órarend szerinti napirend...Néha jó lenne,ha spontán lehetne tevékenykedni..
 
Új szerzeményünk a Norbi Update Rips-egyelőre nagyon bejön M-nak!
Norbinak már nem kell reklám,de én szívesen reklámozom,mert ami a boltjában kapható az MINDEN finom és beépíthető a ch-s étrendünkbe.
 
HAMAROSAN:UPDATE-TAXI:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése